Potrzebne do pracy, ktoś sprawdzi gramatyke? HELP!

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie Kochani!

Potrzebna jest wasza pomoc, mam wystosować list do firmy która naprawi mi skaner a nie chce palnąć byka w formie gramatycznej, powiedzmy że nie czuje się w tym najmocniejszy a to dość pilne dlatego BARDZO PROSZĘ O POMOC W SPRAWDZENIU MOJEGO TEKSTU, z góry bardzo dziękuję!

::::::::::::::::::::::::::::

TEKST PO PL:

Witam!

Mamy mały problem ze skanerem. Kiedy umieszczę skaner w slocie on nie zrzuca (uploaduje) się. Ikona jest koloru szarego z małym symbolem zera. Na skanerze widnieje napis "Undentified" z komunikatem "Wrong socket". Uploadowanie skanera jest niemożliwe ponieważ nie reaguje on na "Manual Upload" po umieszczeniu w slocie. Kombinacja "A+B+C" nie pomaga. Być może uszkodzona jest karta sieciowa? Proszę pomóżcie nam!

Pozdrawiamy!

:::::::::::::::::::::::::::::

TEKST DO SPRAWDZENIA PO ANG:

Hello!

We have a little problem with scanner. When i put the scanner
in slot he didn't uploading, the icon in DCS is grey colour with little "zero" symbol. On the scanner screen is window "Undentified" with "Wrong socket" announcement. Uploading scanner is impossible because he didn't react on "
Manual Upload" after put in slot. Combination A+B+C not help. Maybe damage is
network card? Please help us!

Best Regards.
'Hello!' (tak nie zaczynamy listow kiedy zwracamy sie z reklamacja czegos, Albo Dear Sirs, albo Dear Mr X (jak znasz nazwisko)

We have a little problem with THE scanner. When 'i' (I zawsze piszemy duza litera) put the scanner in THE 'slot' (tutaj slot nie jest najlepszym slowem) 'he' (a dlaczego niby scanner ma byc 'he'-w jez ang to jest IT) 'didn't' DOES NOT 'uploading' UPLOAD, the icon in DCS is grey colour with
A little "zero" symbol. On the scanner screen THERE is A window SHOWING "Undentified" with "Wrong socket" 'announcement' (moze 'message' jest tutaj lepszym slowem). Uploading THE scanner is impossible because 'he' IT 'didn't' DOES NOT react on "Manual Upload" after IT IS put in slot. THE combination OF A+B+C DOES not help. Maybe 'damage is network card?' (zla kol slow - niegram....it is the network card that is damaged, maybe the damage is relatefd to the network card?
Please help us!
Best RegardS
Dziękuję Ci serdecznie terri, już nie raz mogłem liczyć na Twoją pomoc i jak widać nie zawiodłem się! Dzięki serdeczne, pozdrawiam! (Best regards :D)

»

Brak wkładu własnego