List motywacyjny do sprawdzenie - Please!

Temat przeniesiony do archwium.
list motywacyjny in english jest tlumaczeniem tego po polsku... zalezy mi na sprawdzeniu jeszcze dzisiaj poniewaz dzisiaj mam dead line:/ bede naprawde wdzieczny
zamieszczam po polsku i tlumaczenie

Szanowni Państwo,

Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko konstruktora – obliczeniowca. Ofertę z dnia 11.09.2008 znalazłem w portalu pracuj.pl.
Jako absolwent Wydziału Mechanicznego dysponuję aktualną wiedzą na temat wytrzymałości materiałów, zagadnień mechaniki ogólnej czy też podstaw konstrukcji maszyn. Posiadam również wiedzę na temat obliczeń wytrzymałościowych MES, którą sukcesywnie poszerzałem i utrwalałem dzięki dodatkowym kursom wydziałowym (I-DEAS, Patran/Nastran, Abaqus) oraz samodzielnej pracy. Zdobyte umiejętności wykorzystałem w pracy dyplomowej, której pomyślną realizację uważam za duży sukces.
W czasie trwania studiów rozwinąłem w sobie zdolność do analitycznego myślenia oraz pracy w grupie będąc członkiem koła naukowego „Robocik”. Uważam się za osobę odpowiedzialną i solidną, która potrafi wykorzystać swoją więdzę w praktyce.
Interesuje mnie praca związana z wykorzystaniem możliwości jakie niesie Metoda Elementów Skończonych i chcę rozwijać się w tym kierunku. Aplikuję na to stanowisko, ponieważ sądzę, że będę mógł realizować swój cel zawodowy w firmie DONAKO. Z mojej strony mogę zaoferować Państwu wiedzę, pełne zaangażowanie oraz sumienność w wykonywaniu powierzonych mi zadań.
Będę wdzięczny za umożliwienie mi przedstawienia mojej kandydatury osobiście na rozmowie kwalifikacyjnej w dogodnym dla Państwa terminie.

Z poważaniem,
Robert Urbański

IN ENGLISH:

Dear Sirs,

I would like to apply for the position of constructor CAE. I found this job advertisement on website pracuj.pl dated 11.09.2008.
As a graduate of Mechanical Department, I have got actual knowledge related with strength of materials, issues of mechanics and fundamentals of machines design. I also posses wisdom about strength calculations using FEM, which I have widen and preserved successfully thanks to the additional courses (I-DEAS, Patran/Nastran, Abaqus) and my standalone work. I have used gained skills at master’s thesis, those succeed realization is a big success for me.
During studies, I developed in myself the ability of analytical thinking and work in – group being a member of student research group called “Robocik”. I am responsible and solid person, who can make a use of his own wisdom in practice.
The work, I am interested in is connected with using possibilities, which are carried by Finite Element Method, and I want to evolve in this direction. I apply for this position because I thing I will be able to put into effect my professional goal in DONAKO company. From myself, I can offer wisdom, full involvement and scrupulousness in executing tasks, which will be given to me.
I will be thankful for giving me an opportunity to present my candidature personally on the interview at any time convenient to you.

Yours faithfully,
Robert Urbański

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa