Czy może jakaś dobra dusza sprawdzić moje wypociny

Temat przeniesiony do archwium.
Musze się odwołać od dwóch mandatów . Napisałem to swoimi słowami ale myślę że jest to napisane prosto i max w 20 % poprawnie. Czy może ktoś dobry wnieść poprawki ? Dzięki za wszelką pomoc. A oto co udało mi się ,,stworzyć,,

1 mandat

1) Chcę państwa poinformować że w dalszym ciągu nie rozumie na jakiej podstawie zostałem ukarany tym mandatem.
2) Jak już napisałem wcześniej nie jest możliwe żeby ktokolwiek widział ten samochód na tej ulicy w tym dniu o tej godzinie z prostego powodu - ja ani nikt inny nie był na tej ulicy tym samochodem.
3) Prosiłem o przedstawienie mi jakiegoś dowodu w postaci zdjęcia z jakiejkolwiek kamery na tej ulicy -nie otrzymałem tego.
4) W zamian Piszą mi państwo że civil enforcement officer widział tam mój samochód źle zaparkowany.
5) Nie rozumie Kim jest ten człowiek jest że jemu się wierzy a mi nie .
6) Czy jest on może kimś nieomylnym i nie miał prawa źle spisać nr rejestracyjnego .
7) Na koniec dodam że ciągle uważam że jestem niewinny i nie zamierzam płacić tego mandatu .
8 )Jeżeli państwo uważają inaczej to proszę skierować sprawe do sądu.

1 ) I would like to say , I still don't understand why you punished me this ticket .
2) ........... is not possible to somebody was seen that car on that road on that day at that time for simple reason - neither I nor any other person was driving this car through that street
3) I was ask you about some kind of material evidence e.g. a photograph on that road and you still don't given it to me.
4).......... you write to me that Civil Enforcement Officer was saw there me car wrong parked
5) I don't understand who is that men if you belive him not me
6) ..................... And he couldn't wrong wrote me registration mark
7) On the end I wolud like say , I still belive I am no guilty and I don't intend to pay this penalty.
8) If you ....................................................................................................

i mandat 2

1 )Chciałbym tylko dodać do swojego ostatniego odwołania jeden punkt z kodeksu drogowego (The Highway Code)
2) Jest to przepis nr 219 i dotyczy Emergency and Incident Support vehicles (...)
3) Po przeczytaniu go jestem pewny że w tej sytuacji postąpiłem prawidłowo i nie złamałem żadnego przepisu
4 )Proszę więc raz jeszcze o anulowanie go .

1 )I would like add to my last appeal one point from The Highway Code - /chyba tak jest kodeks drogowy/
2) This is traffic regulations no. 219 and concern to Emergency and Incident Support vehicles
3 )......................................................
4) I insist that you consider cancelling it
1 ) 'I would like to say' (lepiej.. AS I still don't understand why you HAVE DECIDED TO 'punished' PUNISH me BY ISSUING ME WITH this ticket.
2) ...... IT is not possible 'to somebody was seen that car on that
road' THAT SOMEONE WAS SEEN on that day at that time for ONE simple reason THIS BEING THAT neither I nor any other person was driving this car through 'that' THE street NOITED ON YOUR TICKET
3) I 'was' HAVE PREVIOUSLY 'ask you' ASKED YOU about some kind of material evidence e.g. a photograph on that road and you still 'don't given' HAVE NOT PROVIDED 'it' THIS to me.
4)...... you 'write to me' SAY that THE Civil Enforcement Officer 'was' (niepotr) saw 'there me car wrong parked' THE CAR INCORRECTLY PARKED
5) I don't understand 'who is that men if you' WHY YOU SHOULD TAKE HIS EVIDENCE AND beliEve him AND not me
6) ...... 'And he couldn't wrong wrote me' IS IT NOT POSSIBLE THAT HE MIGHT HAVE WRITTEN THE registration mark INCORRECTLY
7) 'On' AT the end I 'wolud' WOULD like TO say THAT I still beliEve THAT I am noT guilty and I don't intend to pay this penalty.
8) If you FEEL THAT YOU ARE IN THE RIGHT AND CAN SUPPORT THIS BY EVIDENCE, THEN PLEASE TAKE THIS MATTER FURTHER

1 )I would like TO add AN ADDITIONAL POINT to my last appeal. THIS POINT COMES DIRECTLY from The Highway Code
2) This RELATES TO THE 'is' (niepotr) traffic regulations no. 219 and concernS THE 'to' (niepotr) Emergency and Incident Support vehicles
3 ) AFTER READING THE HIGHWAY CODE, I AM CONVINCED THAT I FOLLOWED THE CODE AND THAT I HAVE NOT BREACHED ANY OF THE RULES IN THE CODE AND THEREFORE HAVE NOT DONE ANYTHING WRONG.
4) I insist that you consider cancelling 'it' THE TICKET
Dziękuje bardzo. Jak mi uznają to odwołanie to stawiam Ci browara ,albo co tam tylko chcesz :)
obawiam sie ze nie - bo wtedy musieliby sie przyznac do bledu.
Ale najlepiej jest zeby powolali Cie do Magistrates Court - tam niestety musza pokazac wszystkie dowody, i ty tez musisz byc 100% pewny i pokazac dlaczego tak nie moglo byc.

« 

Brak wkładu własnego

Zostaw uwagę