Proszę o sprawdzenie :)
Kiedy wracałam do domu od koleżanki było już ciemno szłam chodnikiem a przede mną szła grupka młodzieży. Nagle zobaczyłam ze jakiś 4 mężczyzn,podeszło do nich i zaczęli do nich krzyczeć że muszą im oddać telefony i pieniądze, ja przestraszona ukryłam się za drzewami i patrzyłam co się wydarzy.
Grupka młodzieży nie chciała tego zrobić a 4 mężczyzn zaczęli ich szarpać i rzucili ich na ziemię i wyciągnęli im telefony i pieniądze z kurtek,Nie wiedziałam co mam zrobić tak byłam przestraszona, Wzięłam telefon i zadzwoniłam na policję, Policja przyjechała po5min i zabrała złodziei. Po wszystkim wyszłam z ukrycia i powiedziałam ze to ja zadzwoniłam byli mi bardzo wdzięczni. zaprosili mnie do pabu. Co robisz w sobotę
Może byśmy się tak spotkały i poszły razem do pub ,poznała byś moich nowych kolegów ,
When I get back from ma freidns It was dark When ja saw in fron of me group teenagers
Suddenly I saw forth men wich come up for teenagers and started stout at theirs
That they must gave back mobile phone and money .
I was very terrifield and I hiding behind Teres and looked what happend
Group teenagres didn’t this and 4 men started to pluck and threw on the the deck
They hold out mobile phone and money from jacket. I didn’ knew what can I do
I was verry scared I took my phone and called on Police Polce arrived afer 5 minutes and took thief.After then I came forward and I told they that I called for Police
They were very thankful and invited for pub.
What are you doing on Saturday evening? ,maybe we can met together
We are going to pub and you know my new friends
See yoou soon
XYZ