I’m 16-years-old student and my name is Ola. I was born in 1994 in Wielun’s hospital. My mum was happy because she had wanted to have a daughter. That was a beautiful day. Everything was covered with snow and the sun shone.
I had really great childhood. My elder brothers had been playing with me before my cousin was born. His name is Mateusz. He is one year younger than me. We spent all time together. When he was ill I didn’t went to him, so I played with my brothers but it wasn’t the same. I didn’t need others friends. His presence just enough me.
A brzmieć po polsku miało to tak...
Jestem 16-letnią uczennicą o imieniu Ola. Urodziłam się w 1994 roku w wieluńskim szpitalu. Moja mama była szczęśliwa, ponieważ chciała mieć dziewczynkę (już wcześniej). To był piękny dzień. Wszystko było pokryte śniegiem i słońce świeciło.
Miałam naprawdę świetne dzieciństwo. Moi starsi bracia bawili się ze mną, zanim na świat nie przyszedł mój kuzyn. Ma na imię Mateusz. Jest rok młodszy ode mnie. Spędzaliśmy cały czas ze sobą. Kiedy był chory nie mogłam do niego iść, więc bawiłam się z moimi braćmi, ale to nie było to samo. Nie potrzebowałam innych przyjaciół. Jego obecność mi wystarczała.
Czy poprawie napisałam tekst po angielsku?