terri dzieki za odpowiedz, ale troche namieszalas/es w tym moim tekscie i az nie wiem wkoncu co z tego co napisalam wedlug Ciebie jest ok a co nie :)
No, ale zlozylam to biorac pod uwage Twoje wskazowki tak:
I'm 20 years old and I wish to study Banking at the university, but my Polish qualifications are not good enough to allow me progress.
(co do Twojej wskazowki o wymienieniu konkretnie jakie kwalifakcje,to zrobilam to w innym punkcie aplikacji, w ktorym jest na to miejsce- tu mam tylko napisac pare zdan dlaczego chcialabym robic ten kurs)
That's why I think the Access to Higher Education in Business course will be a good introduction into studying Banking for myself as well as it will help me to improve my English before progressing onto degree
(dla Twojej wiadomosci ten kurs, ktory wybralam tez zawiera zajecia, aby podciagnac aie w j.ang, datego o tym pisze)
I am also good at Maths so I find this course suitable for me.
(dlaczego nie moge powiedziec ze uwazam ze to bedzie odpowiedni kurs dla mnie?zmienilam slowo right na suitable,czy tak moze byc?? )
Aha i to nie jest aplikacja na studia, tylko na kurs w collegu i tu nie ma czegos takiego jak iles osob na dane miejsce i ze kogos tam przyjma, a kogos nie, wiem bo w tym roku bylam na tego typu kursie tylko nie business, ale media i chce sie po prostu przeniesc na business, ponadto powiedzieli mi ze z polska matura bez zadnego problemu moga mnie na ten kurs przyjac, ale co nie zmienia faktu, ze oczywiscie zalezy mi aby w miare dobrze ''sprzedac' sie'' w tej aplikacji. Dzieki za pomoc!!!