Prosze o sprawdzenie,będę ogromnie wdzięczna

Temat przeniesiony do archwium.
Autoprezentacja na jutro , bardzo proszę o sprawdzenie, i poprawienie błędów, napisałam, sobie to po polsku potem próbowałam przetłumaczyć, chciałabym żeby oddawało trochę sens tego co napisałam po polsku, będę ogromnie wdzięczna za sprawdzenie, z góry dziękuję z poświęcenie czasu, i pomoc.

Mam na imię ............. urodziłam się 20 sierpnia 1994 roku . Mam 16 lat. Mieszkam z rodzicami i dziadkami w.........., małej miejscowości koło ........, przeprowadziłam się tam 7 lat temu kiedy moi rodzice postanowili zbudować tam dom, przed przeprowadzką mieszkałam na osiedlu w ..............
Jestem jedynaczką nie posiadam rodzeństwa , z czego jestem bardzo zadowolona.
Jestem wysoka, moim zdaniem nawet za wysoka.
Mam niebieskie oczy i brązowe kręcone włosy.
Najbardziej lubię ubierać się w luźne , proste ciuch, ważne aby były wygodne dżinsy i podkoszulka.
W dzieciństwie chodziłam na lekcje tańca , jednak gdy po pól roku chodzenia na treningi okazało się że nadal nie opanowałam kroków, stwierdziłam że nie jest to moje powołanie i zrezygnowała. Chodziłam do dwóch szkól podstawowych , numer 7 w........... i numer 9 w..........., po podstawówce poszłam do gimnazjum numer 2 w ......... na ulicy prostej.
Moje ulubione przedmioty to chemia i biologia, nie lubię historii ponieważ mam duży problem z zapamiętywaniem dat.
Po skończeniu liceum chciałabym iść na studia medycznie. Mam wiele zainteresowań, takich jak muzyka, film głównie horrory i komedie, sporty, jazda na rolkach, chodzenie po górach, koszykówka, jazda na łyżwach , i bieganie. Uwielbiam zwierzęta szczególnie psy i koty. W wolnym czasie najbardziej lubię chodzić na zakupy , spotykać się z przyjaciółmi, oglądać telewizje słuchać muzyki, serfować po Internecie, czytać książki. Najbardziej lubię ludzi o duży poczuciu humory i dystansie do siebie.

My name is .............. I was born on twenty( 20) August ( sierpnia) in
thousand nine hundred ninety – four (1994). I’m sixteen years old. I live with my parents and Grandparents in house in.......... It is a small village and is situated next to ............ np Warszawa.
Seven years later my parents and I moved there, because my parents decided build house, before we moved to ............, lived on housing estate in .......... Im an only child, don’t have Siblings, and I’m very happy on this reasons. I’m tall, think even too tall, have blue eyes and curly brown hair. Most like to dress in loose-fitting clothes, like jeans and t- Shirt important to be comfortably. When I have six years I used to take a dance lesson, however before half year walking on training, turn out still don’t know croquets choreography , discovered this is not mine appointment, and resigned. I was going for two primary school number seven In ......... and number nine in .........., after finished primary school I going to grammar-school number two in ....... on prosta street. My favorite objects this chemistry and biology, I don’t like history because I have big problem to remember dates. After finished general secondary school, I WOULD go to on a studies medicine. In future I’d like to be dentist and I’d like to have a lot of achievements . I'm interested in music , film, maliny horrors and Comedy, sports like riding on rollers, basketball, skating, and running. Adore animals especially dogs and cats. In my free time really like going to shopping , meeting with friends , watching tv , listening music, surfing the net , and reading books. Nie mam pomysłu na to ostatnie zdanie, myślicie że tyle wystarczy na autoprezentacje średniej długości , czy jeszcze coś dopisać ?
Z góry dziękuję, pozdrawiam.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie