tekst do tłumaczenia na ang

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, może mi to ktoś przetłumaczyć? Z góry dzięki.
"Mam jeszcze kilka pytań. Kilku studentów dostało nieważne, niepodbite legitymacje, proszę sprawdźcie czy z tylu legitymacji macie naklejona srebrna naklejkę, jeżeli tak to wszystko z wasza legitymacja jest ok, jak nie to znaczy, że wasza legitymacja jest nieważna i trzeba isc do sekretariatu to załatwić. Proszę dajcie mi odpowiedz, czy macie dobre legitymacje oraz czy wybieracie sie na Halloween party, pub crawl i wycieczkę do Krakowa. Dni 1 oraz 11 listopad sa wolne od zajęć."
Nie widze twojego wkladu
nie wiem czy w 100% wszystko wpożądku gramatycznie, ale z pewnością zrozumieją ;) "I got a few questions. A few students has been got invalid student ID, so please, check your student ID up, if you got a silver sticker on the reverse, your ID is valid, everything is all right. If you don't have silver sticker on the reverse of your student ID, you have to go to secretariat to complete it. Please, let me know whether everybody has valid ID and anybody is going to Halloween party, pub crawl and trip to Cracow. Remember ! 1st and 11 november we got off"
Cześć mógłby mi ktoś przetłumaczyć dwa ogłoszenia ?
Niestety za każdym razem gdy sama to zrobię otrzymuje ocenę 2 !
Chciałbym się podciągnąć choć w zadaniach.
Dziękuje serdecznie z góry:)

1.
Ogłoszenie !
Szukam mieszkanie do wynajęcia.
Chce by mieszkanie nie było nie większe niż 50 m2.
Poszukuję mieszkanie świeżo odnowione i umeblowane.
Ono powinno być w centrum miasta.
Proszę o kontakt pod numer 789678908 lub wysyłając e-mail [email]

2.
Szukam współlokatora do mieszkania.
Mieszkanie jest duże w tym :kuchnia, łazienka i 2 pokoje .
Koszt wynajmu włącznie z opłatami wyniesie 750zł miesięcznie.
Jeśli jesteś zainteresowany skontaktuj się z numerem 786985434 lub e-mail [email]

jak sam nie bedziesz robic, to nie nauczysz sie. to chyba jasne.
napisz wlasna wersje, ktos poprawi.

« 

Podręczniki językowe

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie