witam, prosze o pomoc w przetłumaczeniu listu.

Temat przeniesiony do archwium.
Janku i Aniu
Przepraszam,że tak długo nie odpisywałem ale bylem bardzo zajety przygotowaniami do ważnego egzaminu na studiach.

Dziekuje za wspólnie spedzony tydzien. Kocham Londyn a dzieki wam dowiedziałem sie wiele ciekawych rzeczy na temat tego miasta.

To była sama przyjemnosc zwiedzajac z wami najciekawsze miejsca w tym jakże pieknym miescie. Najbardziej zapadła mi w pamieć przejażdżka London Eye w trakcie ktorej można podziwiać z lotu ptaka wszystkie, a jest ich blisko 60, sławne punkty Londynu.

Przez ostatnie dni wraz z rodziną przygotowywalismy sie do przeprowadzki ponieważ mój ojciec dostał bardzo dobra propozycje pracy. Miasto w którym obecnie mieszkam to Kraków. Jestem bardzo szczęsliwy z tej przeprowadzki ponieważ nie musze teraz dojeżdzać do uczelni 100km tylko zaledwie 2km, a mieszkajac w tak duzym miescie napewno znajde dobra prace dzieki ktorej bede mogl sie wkoncu wyprowadzic od rodzicow.

Jeśli zechcesz mogę wam wysłac pare zdjec przedstawiajacych nasze nowe mieszkanie i piekne widoki znajdujace sie za jego oknem.

W kazdym razie mam nadzieje, że wkoncu zdecydujecie sie mnie odwiedzic i tym razem to ja przedstawie wam miasto w ktorym obecnie mieszkam.Obiecuje ze nie bedziecie sie tu nudzic
Mam nadzieje, ze wkrotce sie zobaczymy.

XXX
zapomniales wkleic swoje samodzielne tlumaczenie
a moglbym liczyc na pomoc bez mojego tlumaczenia? bo nie bardzo mi to wychodzi ;/
nie wiem, jak Ci wychodzi, bo nic nie napisales.
Odrobienie pracy domowej za kogos to nie 'pomoc', bo karmienie lenia.
Bierz sie do roboty. Rada pierwsza: nie tlumacz z polskiego, napisz prostymi slowami po angielsku, jak umiesz.
Sory for not writing for so long but i was very busy preparations to very important exam in college.
Thank you for a great spent week. I love London and thanks to you I learned many interesting things.I cant forget ride on London Eye (dalej niewiem… )
Over the last few days with my family we prepare to move because my father get a very good job proposition. City where I live right now is Krakow. Im very happy because I don’t have to commute 100km to my college but just 2km, living in so big city I must find some good job to finaly left my parents.
If you want I can send you some photos describing my new flat and beautiful view from it.
Anyway I hope that you finally decide to visit me and this time I show you my town. I promise you will not get bored here.
I hope we will see soon

naprawde staram sie tlumaczyc ale wychodzi jak wychodzi
Sory<-SZPITALNE ODDZIALY RATUNKOWE? for not writing for so long but i<-TO JEST POLSKIE SLOWO was very busy BRAK SLOWA preparations to PRZED very important exam in college.
Thank you for a great spent<-USUN week. I love London and thanks to you I learned many interesting things.I cant<-BRAK APOSTROFU forget PRZED ride on London Eye (dalej niewiem… )
Over the last few days with my family we prepare ZLY CZAS to move because my father get=OJCIEC DOSTAĆ a very good job proposition<-ZLE SLOWO. PRZED City where I live right now is Krakow. Im<-BRAK APOSTROFU very happy because I don’t have to commute 100km to my college but just 2km, living in so SUCH A big city I must find some good job to finaly<-ORTOGR left=OPUSCILEM my parents.
If you want I can send you some photos describing my new flat and PRZED beautiful view from it.

PRZED = BRAKUJE PRZEDIMKA
Anyway I hope that you finally decide to visit me and this time I CZAS PRZYSZLY MA BYC show you my town. I promise you will not get bored here.
I hope we will see soon

calkiem zrozumiale i o co tyle krzyku?
Sorry for not writing earlier but I was very busy preparations at very important exam in college.
Thank you for a great week. I love London and thanks to you I learned many interesting things. I can’t forget ride on London Eye (dalej niewiem… ;d)
Over the last few days with my family we prepare to move because my father got a very good job offer. A city where I live right now is Krakow. I’m very happy because I don’t have to commute 100km to my college but just 2km, living in such a big city I must find some good job to finally move out from my parents.
If you want I can send you some photos describing my new flat and a beautiful view from it.
Anyway, I hope that you finally decide to visit me and this time I will show you my town. I promise you will not get bored here.
I hope we will see soon

mozesz poprawic co jeszcze jest zle?
przedimki to :a, an, the. Myla Ci sie z przyimkami. Musisz to zmienic
do niektorych poprawek w ogole sie nie zastosowales i czekasz, ze ktos cos zrobi za Ciebie?
I’m really sorry for not writing earlier, but I was been very busy since I got back.
Thank you for a great week. I love London and thanks to you I learned many interesting things. I can’t forget a ride on London Eye .

A city where I live right now is Krakow. I’m very happy because I don’t have to commute 100km to my college but just 2km, living in such a big city I must find some good job to finally move out from my parents.
If you want I can send you some photos describing my new flat and a beautiful view from it.
Anyway, I hope that you finally decide to visit me and this time I will show you my town. I promise you will not get bored here.
I hope we will see soon
Cytat: bomboor
I’m really sorry for not writing earlier, but I was NIEGRAMATYCZNE been very busy since I got back.
Thank you for a great week. I love London and thanks to you I learned many interesting things. I can’t forget THE ride on THE London Eye .

THE, BO MIESZKASZ TYLKO W JEDNYM MIESCIE city where I live right now is Krakow. I’m very happy because I don’t have to commute 100km to my college but just 2km, living in such a big city I must find some good job to finally move out from my parents.
If you want I can send you some photos describing my new flat and a ILE JEST PIEKNYCH WIDOKOW Z OKNA? beautiful view from it.
I hope we will see soon
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Nauczyciele angielskiego

Zostaw uwagę