Janku i Aniu
Przepraszam,że tak długo nie odpisywałem ale bylem bardzo zajety przygotowaniami do ważnego egzaminu na studiach.
Dziekuje za wspólnie spedzony tydzien. Kocham Londyn a dzieki wam dowiedziałem sie wiele ciekawych rzeczy na temat tego miasta.
To była sama przyjemnosc zwiedzajac z wami najciekawsze miejsca w tym jakże pieknym miescie. Najbardziej zapadła mi w pamieć przejażdżka London Eye w trakcie ktorej można podziwiać z lotu ptaka wszystkie, a jest ich blisko 60, sławne punkty Londynu.
Przez ostatnie dni wraz z rodziną przygotowywalismy sie do przeprowadzki ponieważ mój ojciec dostał bardzo dobra propozycje pracy. Miasto w którym obecnie mieszkam to Kraków. Jestem bardzo szczęsliwy z tej przeprowadzki ponieważ nie musze teraz dojeżdzać do uczelni 100km tylko zaledwie 2km, a mieszkajac w tak duzym miescie napewno znajde dobra prace dzieki ktorej bede mogl sie wkoncu wyprowadzic od rodzicow.
Jeśli zechcesz mogę wam wysłac pare zdjec przedstawiajacych nasze nowe mieszkanie i piekne widoki znajdujace sie za jego oknem.
W kazdym razie mam nadzieje, że wkoncu zdecydujecie sie mnie odwiedzic i tym razem to ja przedstawie wam miasto w ktorym obecnie mieszkam.Obiecuje ze nie bedziecie sie tu nudzic
Mam nadzieje, ze wkrotce sie zobaczymy.
XXX