Moze ktos spr moje tłumaczenia?

Temat przeniesiony do archwium.
I'm not sure if you realise how important is to save water.
In my job I'm mainly concerned with unpaid invoices.
Abigail looked (olsniewająco) brilliantly on her wedding. (nigdy wcześnie nie widziałem) I had never seen a wedding dress with (koronkami) laces, sequins (i tak pieknymi reczne robionymi) and so beautiful handmade veil before.
To co najbardziej mi sie w niej podoba to jej szmaragdowe oczy. (nwm jak to przetlumaczyc) They are poprostu (simply?) fabulous (bajeczne)
Her children (nigdy nie zasną ) never fall sleep, until she doesnt(nie zaspiewa im kolysnaki) sing a lullaby for them
To na prawde pomaga It really helps
I'm not sure if you realise how important BRAK SŁOWA is to save water.
In my job I'm mainly concerned with unpaid invoices.
Abigail looked (olsniewająco) brilliantly on< -ZLE SLOWO her wedding. (nigdy wcześnie nie widziałem) I had never seen a wedding dress with (koronkami) laces, sequins (i tak pieknymi reczne robionymi) and so beautiful handmade veil before.
To co najbardziej mi sie w niej podoba to jej szmaragdowe oczy. (nwm jak to przetlumaczyc) They are poprostu (simply?) fabulous (bajeczne)
Her children (nigdy nie zasną ) BRAK SLOWA - TO CZAS PRZYSZLY never fall sleep, until she doesntUNLESS SHE SINGS(nie zaspiewa im kolysnaki) sing a lullaby for them
To na prawde pomaga It really helps
Nie jestem przekonany czy zdajesz sobie sprwę jak wazne jest to aby oszczedzac wode tu nie ma slowa wiec dalam tak
2 zle slowo ale jakie brilliantly>
a i she was looking czy she looked
>>>> never seen a wedding dress with (koronkami) laces,
nawet jak ich jest duzo to mowimy 'LACE'

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Studia za granicą