PROSZĘ O PRZETŁUMACZENIE!! PILNE!!! :(:(

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o przetłumaczenie na j. angielski tego tekstu... To pilne i bardzo mi na Tym zależy...:/ Proszę!!
Chodzi tu o posiłek z jakiejś okazji... "Special meal"

W moim domu specjalny posiłek był sześć miesięcy temu, z okazji Komunii mojej siostry. Na tej uroczystości była cała moja rodzina. Posiłek zaczął się o 11 rano, wszyscy byli elegancko ubrani [sukienki, garnitury]. Głównym daniem był rosół oraz potrawka z kurczaka. Później jedliśmy dużo różnego jedzenia. Na deser był tort oraz wiele innych ciast. Piliśmy sok, kawe i herbatę. Moja siostra dostała wiele prezentów i była bardzo szczęśliwa. Uroczystość skonczyła się o 21.

Proszęę...............!!!!!! I z góry dziękuję baaaaardzo!
Please... :P
The specjal meal at my home was six months ago form my sister's Holy Communion. Then was all my familly.rnThe meal started at 11 in the morning and everybody had elegance clothes. The main-course it was the broth and hotpot with chicken. Later we were eating a lot of meals and for the dessert a lot of cakes. We were drinking the juice, coffee and tea. My sisters has got a lot of presents and she was very happy. The graduation finished at 9 pm.
sorry - to nie to!!! Wkleiłem głupote. Zaraz napisze poprawną treść.
Dziękuję bardzo, czekam.
I co z tego, ze ktos za ciebie odrobi zadanie skoro Ty i tak nic z tego nie bedziesz wiedziec?
eva74
Czlowiek, ktory chce zeby drugi odrabiam za niego cos (zadania domowe, prace itp) nie tylko sam sie NIC nie nauczy - ale cygani SAMEGO SIEBIE, a dobry nauczyciel i tak pozna, ze to nie jest jego praca.
Spokojnie ludzie, dziękuję za "mądre rady", ale ja chyba wiem lepiej dlaczego poprosiłam Was dzisiaj o przetłumaczenie tego. Mogłabym się tłumaczyć, że po prostu nie mam dzisiaj czasu na wszystko, ale to jest bezcelowe bo to moje życie i moja sprawa. Żegnam.
>Spokojnie ludzie, dziękuję za "mądre rady"

cudzysłów zbędny
Zdecydowanie niezbędny...! :/
...Mogłabym się tłumaczyć, że po prostu nie mam dzisiaj czasu na wszystko...
A dlaczego myslisz, ze kazda osoba, ktora pomaga tutaj innym MA CZAS?
To chyba logiczne że ktoś może nie mieć czasu...!? Rozumiem, jak nie ma to nie napisze. Ale zdarzają się ludzie, którzy pomagają, bo mają na to czas. I są BEZINTERESOWNI oraz nie obchodzi ich po co komu to co tłumaczą! Satysfakcją jest dla nich że robią coś dla innych, a Ty byś tylko wszystko krytykował/a ! [terri] :/
Jak komuś tłumaczysz i chcesz pomóc to rób to dobrze... Pisz po angielsku, a nie słowo w słowo z polskiego...co to za tłumaczenie, jak pragnę zakwitnąć! BŁAGAM!
jestem już dosć długo na tym forum, więc moge cie zapewnić, że terri przede wszystkim tu pomaga. nie zauwazylam, żeby wszystko krytykowała
>jestem już dosć długo na tym forum, więc moge cie zapewnić, że terri
>przede wszystkim tu pomaga. nie zauwazylam, żeby wszystko krytykowała

Podpisuje sie pod tym.
Falko.O (gosc)
Widze, ze czesto nie bywasz na forum, bo nawet nie wiesz czy jestem kobieta czy mezczyzna.
Zle zrozumiales moj post - ja bardzo chetnie wszystkim pomagam (tez kiedys bylam na ich miejscu).Prosze zobaczyc wszystkie posty w ktorych ja cos pomoglam. Ale ja nie mam zamiaru za kogos pracy odrabiac. Ja tez, tak jak wszyscy inni tutaj robie to BEZINTERESOWNIE, to prosze mnie nie obrazac - bo mnie nie znasz. Dla mnie niestety niema satisfakcji w tym, ze pomoge leniuchowi, ja tylko widze to ze jemu zrobie krzywde, dlatego, ze on sam nigdy nic sie nie nauczy. Drugim razem, zanim cos napiszesz, to prosze poznac ludzi ktorzy tu najwiecej pomagaja, a nie wytykac mi, ze inni robia to bezinteresonie a ja tylko krytykuje.
Twoja wypowiedź wcale do mnie nie trafia...;/
Mylisz pojęcia... i nie rozumiesz sensu ogółu.
Tyle na ten temat. Żegnam
Satysfakcją jest dla nich że robią coś dla innych, a Ty byś
>tylko wszystko krytykował/a

Ta 'pomoc' polega na odrabianiu za kogos zadania domowego. to jest szukanie frajera, ktory zrobi cos za kogos, kto w tym czasie bedzie sobie gral w fifa 2007 albo cos. Falko, jak chcesz to tak pomagaj, ale nie oczekuj wzajemnosci.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa