Ważny list,bardzo proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie
Bardzo proszę o przetłumaczenie listu. To dla mnie bardzo ważne. Z góry bardzo dziękuję.

"Witam serdecznie! Bardzo przepraszam,że wcześniej nie mogłam odpowiedzieć na Pańską rezerwację.Informuję,iż dysponujemy 2 pokojami 2 osobowymi w podanym przez Pana terminie.W każdym pokoju znajduje się łazienka z pełnym węzłem sanitarnym,tv oraz radio;pokoje posiadają balkony oraz widok na las.Do dyspozycji gości mamy również w pełni wyposażoną kuchnię,parking oraz miejsce wypoczynkowe z grillem.Doba hotelowa rozpoczyna się o godz.14,a kończy się o godz.11.Chciałabym poinformować,że nie ma możliwości zapłaty kartą kredytową za pobyt,lecz tylko gotówką.Całkowity koszt 4 osób(2pokoje 2osobowe) w terminie 10-25 kwietnia wynosi 800$. Bardzo proszę o potwierdzenie rezerwacji e-mailem.W ciągu 5 dni od dnia dokonania rezerwacji należy wpłacić na poniżej podany nr konta zaliczkę w wysokości 200$ :Bank BPH S.A. 831[tel];bądź przekazem pocztowym na adres:Barbara Miotk,ul.Długa 1,84-103 Mieroszyno,woj.pomorskie,POLAND. Bardzo serdecznie zapraszamy!"

»

Pomoc językowa