poprawa błedów

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o pomoc w liscie pisze list po angielsku ale tego nie umie ale próbujeeeee wiec napisalam
Thank you for leter of I write to talk your live on village My Mather (MA) now work is doctor My father is electrician My neighbour is fantastic They welcomed us warly My lifestyle is ood I is works (ze) animals they is super I hope you spend holidey in my a village Your look my home a beautifuul In a village is big castel and old church
Tego się poprawić nie da. Trzeba to napisać od początku nie używając translatora ani nie tłumacząc słowo w słowo.

Skąd ci przyszło do głowy to (MA)?
Czy słyszałaś o stawianiu kropki lub innych znaków interpunkcyjnych na końcu zdania?
tlanslatora nie uzywałam wogole jezyka ang nie umie ale próbuje mozesz mi na wytumaczyc na jakimś zdaniu ???
ale nawet nie zajrzalas do slownika zeby sie upewnic jak niektore slowa sie pisze.
Thank you for (alew czyj- przydalo by sie napisac) 'leter' (ortog) of (ale of czego - tutaj potrzeba daty).
I write to 'talk' (talk to rozmawiac) your 'live' (nie tutaj sama nie wiesz czy masz dac rzeczownik czy czasownik) on village.
My 'Mather' (ortog) now 'work' (ale mother to jest 'she' a she to jest 3os.l.poj - dlaczego nie piszesz dobrej koncowki na tym czasowniku?) is A doctor. My father is AN electrician.
They welcomed us 'warly' Ortog. My lifestyle is 'ood' (ej? co to?) 'I is' (nawet nie wiem co chhesz przekazac- ale I is- jest zle) 'works' (to jest czasoewnik 3osl.poj - a do kogo on sie odnosi?) (with) animals 'they is' (czy juz w zadnej szkole nie ucza roznicy pomiedzy l. poj a l. mnoga - jak jest rzeczownik w l. mnogiej to czasownik tez powinnien tak byc - ludzie!) super. I hope you spend 'holidey' (ortog) in my 'a' (po co to?) village. 'Your look' (chcialas napisac ty zobaczysz - ale nie znasz czasu przyszlego - wtedy dodajemy 'will' - chyba gdzies o tym slyszalas - You will SEE) my home IS 'a' (niepotr) 'beautifuul' (ortog) In a village is A big 'castel'(ortog) and AN old church.

»

Pomoc językowa