poprawka tlumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
No więc, daję do poprawki.
Osoby, ktore wczesniej czytaly temat, beda wiedziec o co chodzi.

Cześć Marcus!
Jestem z Polski, z małego miasteczka w wielkopolsce. Kocham siatkówkę, oglądam każdy mecz naszych reprezentacji oraz moich ulubionych klubów, nie tylko polskich:)
Z pozoru wydaje się być osobą, która twardo stąpa po ziemi, jednak tak naprawdę jestem kimś, kogo łatwo zranić.
Staram się traktować każdego człowieka tak, jakbym sama chciała być traktowana, jednak łatwo wyprowadzić mnie z równowagi, a wtedy potrafię pokazać pazur:)
Może to śmieszne, ale wierzę w przeznaczenie i wiem, że to iż spotykamy na swojej życiowej drodze takich, a nie innych ludzi nie jest przypadkowe.

Hi Marcus!
I’m from Poland, from small town in wielkopolska.
I love volleyball. I watching every match our country representation and my favourite clubs, not only polish.
I'm a person which seems to treads hard after the ground, however I'm someone, who can hurt really easy.
try regard every person, as alone I would like to be treated, however to lead out me with tutaj nie wiem;/ and to be really ugly,
wiem tylko tyle, wiec bylabym wdzieczna, gdyby ktos mi przetlumaczyl te dwa ostatnie zdania i poprawił to, co juz sama napisalam
oczywiscie tam zamiast ugly powinno byc rude, zapedzilam sie.
To jak, moglby mi ktos pomoc?
Bo ostatnio nikt nie chcial, bo nie mialam nic od siebie,teraz tez zadnego odezwu.
Bardzo prosze..
Cześć Marcus!
Jestem z Polski, z małego miasteczka w wielkopolsce. Kocham siatkówkę, oglądam każdy mecz naszych reprezentacji oraz moich ulubionych klubów, nie tylko polskich:)
Z pozoru wydaje się być osobą, która twardo stąpa po ziemi, jednak tak naprawdę jestem kimś, kogo łatwo zranić.
Staram się traktować każdego człowieka tak, jakbym sama chciała być traktowana, jednak łatwo wyprowadzić mnie z równowagi, a wtedy potrafię pokazać pazur:)
Może to śmieszne, ale wierzę w przeznaczenie i wiem, że to iż spotykamy na swojej życiowej drodze takich, a nie innych ludzi nie jest przypadkowe.

Hi Marcus!
I'm from Poland, from A small town in wielkopolska.
I love volleyball. I watch every match OF OUR NATIONAL TEAM and OF my favourite clubs, not only Polish.
I'm a person WHO seems to TO BE DOWN TO EARTH. However I'm someone who IS REALLY VERY EASY TO hurt.
I try TO TREAT every person as I would like to be treated. However IT IS EASY TO UPSET ME and THEN I CAN be really RUDE
IT MAY SOUND FUNNY BUT I DO BELIEVE IN DESTINY AND THAT IT IS NOT BY CHANCE THAT WE MEET PARTICULAR PEOPLE IN OUR LIVES.
dziekuje bardzo :)
bardzo mi na tym zalezalo, wiec dziekuje podwojnie :)

« 

Studia językowe