Bardzo prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc wszystkim, mam prośbę o pomoc w prztlumaczeniu na angielski male opowiadanie o moich wakacjach. Nie musi byc doslownie a zeby zalapac sens XD

Wakacje w tym roku spedzilem we Wloszech. Podróz byla dluga i meczaca.. (21h) Mialem okazje obejrzeć duzo fascynujacych miejsc i obiektow. Najciekawszym punktem wycieczki byla Wenecja. Zwiedzalem wszystkie atuty tego miasta, lecz nie plywalem gondola.
Bylem również w padwie i weronie. Poznawalem kulture i mentalnosc wloska. Próbowałem wloskich potraw we wloszech. Czesto widzialem polskie wycieczki. Przez caly pobyt swiecilo slonce. Plywalem w morzu adriatyckim i widzialem dom Mussoliniego. Mam nadzieje ze w przyszlym roku rowniez tam pojade. reszte wakacji spedzilem w domu. Gralem na komputerze albo wychodzile nadwór z przyjaciółmi. Jestem zadowoly z tych wakacji.

Bede bardzo wdzieczny za pomoc, tak jak mowilem nie musi byc jakos doslownie. Dzieki i pozdrawiam serdecznie
bardzo prosze o pomoc wiem ze uzylem tu trudnych slow itp. Prosze je zamienic na jakies wlasne i znane. Prosze o pomoc na jutro musze sie na pimiec nauczyc, :(
jest ktos kto by mogl pomoc w jakis sposób? Bede bardzo wdzieczny
Prosze przetlumaczyc samemu i dac do sprawdzenia. Jak bedziesz odpisywal zadania, to nigdy sie niczego nie nauczysz.
Sprobuj pisac (i myslec) od razu po angielsku, a nie tlumaczyc z polskiego.

« 

Pomoc językowa