najpierw, jak to mi ktoś kiedyś powiedział, trzeba rozumieć angielski tekst.
installation set - zestaw instalacyjny/zestaw montażowy - te wszystkie części, które będą Ci potrzebne do złożenia WC
high/low adjustable frame - regulowana wysoka/niska rama - jak masz obrazki to będziesz wiedział co to dokładnie, najprawdopodobniej chodzi o podstawę montazu
reservoir - no jakiś zbiornik, rezerwuar - w każdym słowniku masz takie pojęcia
vertical flexible drainage - pionowa elastyczna rurka odprowadzająca - czy co tam masz na rysunku, jakaś rura, która odprowadza wodę, ścieki, osad, co tam masz (czasem rura spustowa)
100PE/PCV - to znaczy ze wykonano ją ze 100PE (polietylen)/PCV - no tego nie trzeba ci tłumaczyć chyba, zazwyczaj zostawia się w takiej postaci jak podano, tylko zmieniając PVC (gdy występuje) na PCV lub PCW
control box - skrzynka sterująca (zobacz dokładnie w dalszej części instrukcji, do czgo to służy, wtedy dobierzesz odpowiedni termin, musisz się wczytać)
feeding cord - przewód zasilający (czasem przyłączowy) - zobacz do czego jest podłączany
control cable - no tu musisz sie dokładnie wczytać, myślę, że to jakaś linka w tej skrzynce, spłuczce, ale jeśli jest kabel i wyraźnie widać, że to kabel to pisz kabel. Control może znaczyć coś innego, skromnie zapodajesz kontekst.
extender connection set for wall mounted toilet - tu chodzi o jakiś zestaw złączy, połączeń przedłużaczy (z tym, że te przedłużacze to mogą być rurki, kable..itd) musisz to zbadać i dalej przeznaczone do montażu toalety na ścianie.
drainset - ja bym powiedział, że to zestaw rurek odprowadzających/dreżanowych, ale zbadaj to
cover cap - idąc za ciosem, może tu chodzić o zaślepki rurowe, ale sprawdź. Cap to nasadka, nakrywka, coś na górze co chroni/zamyka wejście
WC flush plate - ciężko powiedzieć nie mając wglądu do całości, w elektronice flush plate to nakrywa gniazda wtykowego, tu może chodzić o tę częśc, którą się nasadza na spłuczkę w toalecie
wall switch and penumatic pushbutton - wychodzi na to, że to jakaś zautomatyzowana toaleta :) czyli masz przycisk w ścianie i przycik pneumatyczny - najlepiej będzie jak poszukasz na polskich stronach nowoczesnych rozwiązań w toalecie :) znajdziesz terminologię
will be supplied without wall mounted toilet and toilet seat - no to juz banalne
powodzenia