Pomoc w tłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o pomoc w przetłumaczeniu listu... Dopiero się szkole w angielskim i nie jestem w stanie tego przetłumaczyć.... Z góry dziękuje :)

_____
Cześć :)
Wybacz, że dopiero teraz odpisuję. Komputer był w naprawie i nie miałam dostępu do internetu.
Dzisiejszy dzień był nawet spokojny. Wyszłam wcześniej ze szkoły, co bardzo mnie ucieszyło. W tej chwili piję kawę i jem ciasteczka. Piszę do Ciebie słuchając muzyki. Bardzo lubię piosenkę "I gotta feeling" - Black Eyed Peas . Gdy jej słucham zaczynam tańczyć. W planach mam spacer. Bardzo lubię wieczorne spacery, szczególnie teraz gdy pada śnieg i wszędzie jest biało. Mieszkam w miejscu otoczonym górami więc mam cudowne widoki. Nie mogę się już doczekać świąt, a szczególnie ubierania choinki z rodzicami i przygotowywania wigilii. W wolnym czasie kładę się w łóżku z kubkiem gorącej czekolady i oglądam film lub czytam książkę.
Musze przyznać, że masz bardzo ciekawą prace. W przyszłości też chciałabym robić coś co lubię. Będę już kończyć, obiecałam siostrze sesje zdjęciową. Mam nadzieje, że teraz będziemy częściej pisać. Jeszcze raz przepraszam i miłego dnia :)

Ania.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa