Tłumaczenie Bardzo proszę o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich
Bardzo proszę i pomoc. Czy może mi ktoś przetłumaczyć tekst poniżej na język angielski.
Proszę o pomoc osoby które znają angielski na pewno lepiej ode mnie, chodzi mi oto by osoba do której kieruję ten list zrozumiała dokładnie o co mi chodzi.

"Proszę kup wszystkie Manga i Artbook które były na liście którą wysłałem ci w ostatnim e-mailu.
Ja wyślę ci pieniądze, ale najpierw ty musisz podać mi numer twojego konta bankowego żebym mógł wysłać ci pieniądze.
Ty nie musisz mieć kart kredytowej.
Kiedy ja wpłacę pieniądze na twoje konto bankowy wtedy ty będziesz mogła pobrać te pieniądze i za nie kupić Manga i Artbook dla mnie.
Oczywiście jak ty wiesz ja wyślę ci Euro (pieniądze).
Powiedz mi ile ja muszę wysłać ci pieniędzy za wszystkie Manga i Artbook, które znajdują się na liście, którą wysłałem ci w ostatnim e-mailu? I za wysyłkę pocztą morską również.
Pamiętaj żeby kupić jak najtańsze Manga i Artbook w sklepie Second Hand.
Jeszcze raz proszę podaj mi numer twojego konta bankowego.
Proszę o szybko odpowiedz, to jest bardzo ważne dla mnie".

Dziękuję bardzo wszystkim osobą które zechcą mi pomóc. To jest dla mnie bardzo ważne więc proszę o szybką pomoc.
1. Please, buy all Managa and Artbook which was on the list that I had sent you in last mail.
2. I will send you money but firstly you have to give me your number account so that to send you money.
3. You don't have to have a credit card.
4. When I pay on account money you can take these money and buy Managa and Artbook for me.
a dalej.... powodzenia!!!
Dziękuję i za tyle. Czy ktoś może przetłumaczyć do końca?
Bardzo bym o to prosił. Naprawdę bardzo mi na tym zależy.
Czy naprawdę nikt nie potrafi mi pomóc? Przecież tyle osób zna tu angielski. Czy nie możecie poświęcić chwili na przetłumaczenie tego tekstu do końca?
Bardzo proszę o pomoc. Tym którzy się na nią zdecydują dziękuję.
And as you know, I'll send you the money in Euro currency.

Tell me, how much money do you want me to send for all those Mango and Artbook from the list (sea mail payment included)? The list was enclosed in my last e-mail. Don't forget to buy the cheapest Arbook and Mango in a second-hand shop.

Give me your bank account number, please.
I'm looking forward to hearing from you. It's very important to me.
2. I will send you money but firstly you have to give me your BANK ACCOUNT NUMBER so that I CAN send you THE money.

ONCE THE MONEY IS ON YOUR ACCOUNT, USE IT TO BUY Managa
>and Artbook for me.
Bardzo dziękuję za pomoc^^
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę