Help me!

Temat przeniesiony do archwium.
Poraz kolejny proszę Was o pomoc. To bardzo ważne. Błagam pomóżcie mi!!!! Będę ogromnie wdzięczna. Pilnie potrzebuję przetłumaczyć ten tekst. Prosze, przetłumaczcie mi to:

Kochana Sarah
Dziękuję za ostatni list, cieszę się , że u Ciebie wszystko w porządku i że masz tak dobre wyniki w nauce.
U mnie niestety nie najlepiej. Właśnie wrocilam ze szpitala. spotkało mnie wielkie nieszczęście. Uległam wypadkowi. Przez cały miesiąc leżałam w szpitalu. miałam w gipsie nogę. Teraz muszę poddać się długiej i żmudnej rehabilitacji. W związku z tym nie mogę do Ciebie przyjechać. Nawet nie wiesz jak mi przykro, ale mam nadzieję, że zobaczymy się podczas ferii zimowych.
Pozdrów Rodziców. Całuję Cię mocno.
Dear Sarah

Thanks for your last letter. I'm really happy that you are O.K. and everything goes well with your studies.
Unfortunately I can't say the same thing about mysefl. I have just come out of the hospital - I had an accident. For the whole month I've been lying in the hospital with my leg broken. Now I must attend a long, wearisome rehabilitation. Because of that I can't come to visit you. You can't imagine how sorry I am about that, but I hope that we will see soon during the winter break. Give my love to your parents.

Love
Jejciu dziękuję! Bardzo bardzo dziękuję, prosze już tyle osób ale nikt nie chciał mi pomóc. Jestem Ci naprawde ogromnie wdzięczna :*:*:*:*:*
... I hope we will see EACH OTHER...
... I hope we will see EACH OTHER...

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa