sekretariat w CV?

Temat przeniesiony do archwium.
Mam trochę dziwne pytanie. Jaki jest odpowiednik naszego sekretariatu?
Czy mogę napisać w CV, że pracowałam w secretary’s office?Jakoś mi nie pasuje i w inecie też nie za wiele stron. Może jest jakieś słowo inne jakie można użyć w tym sensie (praca w sekretariacie)?
Możesz użyć zarówno "secretary's office" jak i po prostu "secretariat".
'SECRETARIAT' MA TROCHĘ INNE ZNACZENIE NIŻ NASZ SEKRETARIAT (POWIEDZIAŁABYM, ŻE POWAŻNIEJSZE). WIĘC JEŚLI KTOŚ CHCE NAPISAĆ, ŻE PRACOWAŁ W SEKRETARIACIE (NP W URZĘDZIE MIEJSCKI) TO NA PEWNO NIE TO.

SECRETARIAT TO COŚ JAK SEKRETARIAT RZADU LUB JAKIEJSC MIEDZYNARODOWEJ ORGANIZACJI.
Zalezy jaka to praca byla i jakie obowiazki.
Moze byc napisane ze w 'administration office', albo jako 'office administrator' jak obowiazki nie byly scisle zwiazane z byciem 'secretarki'. W CV dodaj liste obowiazkow.
pracowałam w sekretariacie dyrektora ośrodka pomocy społecznej i pełniłam obowiązki sekretarki: odbierałam telefony, przyjmowałam interesantów, zajmowałam się pocztą, faksowałam, kserowałam itp.

czy w takim wypadku mam napisać "administration office"?
To jest cos takiego, ze i tak i nie. Najlepiej napisz Secretary/Administrator - to jest calkowicie przyjete jako zwrot - i wtedy masz szanse sie pochwalic zasiegiem twoich obowiazan, ze nie tylko secretarka bylas.
Sorry, jeszcze. Lepiej powiedziec/napisac ' I worked as a Sec/Admin' dla ...(nazwa firmy/osrodka itp) jak 'I worked in 'a secretary's/admin office' dziwnie, ale wyglada to wiecej pozytywnie.
Bardzo bardzo Ci dziękuję za pomoc. Niezmiernie mi pomogłeś. Z całego serca Ci jeszcze raz dziękuję :)
Dzieki.
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę