tak bardzo wazne bardzo !!!!!!!!!! dzieki !!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem osoba mloda, odpowiedzialna , otwarta i komunikatywna. Lubie prace z ludzmi ,Szybko nawiazuje kontakty totez mam liczne grono przyjaciol z ktorymi wraz z rodzina spedzamy wolny czas.Uwielbiam lowic ryby i tej pasji poza rodzina poswiecam bardzo duzo czasu ,Wraz z zona i dziecmi czesto wyjezdzam na wycieki krajoznawcze oraz wycieczki rowerowe. W zime jezdze na nartach i lyzwach .
Swoja prace staram sie wykonywac bardzo dokladnie i staranie , lubie perfekcje totez moi pracodawcy sa zawsze ze mnie zadowoleni. Moim celem zyciowym jest rodzina i praca w ktorej moglbym sie rozwijac , Chcialbym wykozystac czas poki jestem mlody , zadny wiedzy i pelen pomyslow aby zaistniec w firmie oraz przyczynic sie do jej dalszego rowoju a tym samym zapewnic dobry byt mojej rodzinie. W obecnej pracy nie mam takich mozliwosci , dlatego tez chcialbym to zmienic .
bardzo ładnie...i co dalej?
ciesze sie ze ci sie podoba lae nie chcialbym tu nic pokaleczyc wiec prosze o fachowa pomoc w przetlumaczeniu :) bardzo ladnie prosze !!!!!
Napisz to od poczatku po polsku (a moze po angielsku jednak sprobujesz?). Wyrzuc te wzmianki o przyjaciolach, dzieciach i rodzinie, bo to nie brzmi profesjonalnie a poza tym zadnego pracodawcy nie obchodzi.
to jest od poczatku zadali mi pytanie : co lubie robic , jak spedzam wolny czas , czy mam rodzine, czy mam cel w zyciu itp to wszystko mam ujac w kilku zdaniach :)
A to co innego :) Myslalam ze to moze ma byc jakis cover letter czy cos. No to co z ta angielska wersja? Naprawde nie potrafisz choc troche? Nie wierze. Po co ci w takim razie list po angielsku? Jak ja albo ktos ci to tu napisze, to sie odezwa glosy protestu, bo tu ma byc pomoc jezykowa a nie biuro tlumaczen.
moze tak lepiej wywalilam to o przyjaciolach i rodzinie , moze faktycznie bylo troche mdlace ... teraz lepiej ???
co nieco umiem przetlumaczyc ale chcialbym aby bylo zrobiome to profesionalnie a nie z bledami ... ok postaram sie cosik tam prztlumaczyc i jak cos to dopracujesz , ok ?
zapomnialem wklejic tego tekstu heheheh

Jestem osoba mloda, odpowiedzialna , otwarta i komunikatywna. Lubie prace z ludzmi totez szybko nawiazuje kontakty.Wolny czas spedzam z rodzina na wspolnych wycieczkach krajoznawczych i rowerowych.Uwielbiam lowic ryby i tej pasji poza rodzina poswiecam bardzo duzo czasu W zime jezdze na nartach i lyzwach .
Swoja prace staram sie wykonywac bardzo dokladnie i staranie , lubie perfekcje totez moi pracodawcy sa zawsze ze mnie zadowoleni. Moim celem zyciowym jest rodzina i praca w ktorej moglbym sie rozwijac , Chcialbym wykozystac czas kiedy jestem mlody , zadny wiedzy i pelen pomyslow aby zaistniec w firmie oraz przyczynic sie do jej dalszego rowoju a tym samym zapewnic dobry byt mojej rodzinie. W obecnej pracy nie mam takich mozliwosci , dlatego tez chcialbym to zmienic .
I’m young , responsibility , open (?) and communicative person. I like work with people………????????
I spend free time with my family on??????????........... ????? fishing and?????????? In winter I ?????
My work…….?????????................?????????????? My live goal is family and job…….????????..............
I would like ????????????????????????????? dalej juz serio nie wiem :(
Ja teraz wychodze i wroce gdzies za 3 godziny. Moge Ci wtedy napisac jak nie bedzie za pozno.
super bylbym ci bardzo wdzieczny ... chodzi mi o to aby tekst nie byl napisany akli miec kali dac tylko wiesz tak bardziej profesionalnie .... super ze mi pomorzesz jeszcze raz dzieki !!!!!!!!!
Musisz tam wpisac nazwe, tak ze nie rob copy & paste.

I am a responsible and reliable person with excellent interpersonal and communication skills. I enjoy working with people and I easily relate to them. I am meticulous in my work and I always aim for perfection. My employers have always been satisfied with my performance.
My goal is a job in which I could further develop my skills and also learn new things. I would like to use the time while I am still young, eager to learn, and full of new ideas to develop my career. I also believe that with my qualities I can contribute to the development of XXX company (wpisz tu nazwe).
The drive behind my motivation to do my best is my family. In my spare time I take my family out sightseeing or bike riding. I also like to go fishing and in winter we all go skiing and skating. It is important for me that my family is happy, provided for and well taken care of. My current job, unfortunately, does not meet my family needs and I would like to change this situation as soon as possible.
Thank you for your time and consideration.
jestes wielka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki ci serdeczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.