Witam, w ciągu najbliższych dni wybieram sie do UK. Będę na pewno chciałą załapać się do pracy. Obecny pracodawca powiedział zebymn sama napisała sobie referencje ;/ Przeszukałam google. Mam już to co chce. Proszę o pomoc w przetłumaczeniu na jezyk angielski. W ten sposob dostane angielskie referencje na druku firmowym.
Imię i nazwisko pracownika: Jan Kowalski
Dane adresowe: ul. Złote Aleje 111, [tel]Pąków
Okres zatrudnienia w danej firmie: od [tel]do [tel]
Zajmowane stanowisko: Konsultant ds. Obslugi Klienta
Zakres odpowiedzialności:
negocjowanie warunków oraz zawieranie umów o świadczenie usług telekomunikacyjnych oraz komunikacyjnych, pozyskiwanie
nowych Klientów, utrzymywanie pozytywnych relacji z Klientami już istniejącymi, dbanie o pozytywny wizerunek firmy,
generowanie raportów oraz zestawień sprzedaży.
Jan Kowalski
pracując w naszej firmie wykazał się doświadczeniem w zakresie sprzedaży bezpośredniej usług telekomunikacyjnych, a także
wiedzą na temat doboru oferty w zależności od profilu i oczekiwań KLienta.
Jan Kowalski jest osobą energiczną, komunikatywną, szybko odnajduje się w nowym otoczeniu i łatwo nawiązuję kontakty
interpersonalne. Potrafi pracować zarówno samodzielnie, jak i w grupie. Jest osobą sumienną i zaangażowaną w pracę,
powierzone zadania wykonuje dokładnie i systematycznie.
Jan Kowalski jest osobą ambitną, która chętnie się uczy i jest otwarta na nowe wyzwania.
Pracując w naszej firmie skorzystał(a) z możliwości podniesienia kwalifikacji zawodowych kończąc następujące szkolenia:
"Od wartości do lojalności"
Z pełną odpowiedzialność mogę polecić Jana Kowalskiego jako pracownika.
Z poważaniem,
.............................
(data i podpis)