List z pytaniem o staż. Niejasności.

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, chciałam prosić o pomoc w ustaleniu poprawność wstawienia przedimka "the" oraz przy paru innych niejasnościach.
Jeżeli piszę pytanie o odbycie stażu i po raz pierwszy będę używała słowa "internship" to czy powinnam wstawić the czy an?
I would like to ask about possibility of THE/AN internship in your office.
Po raz pierwszy używam słówka "internship", ale chodzi mi o konkretną praktykę w danym biurze, a nie "jakąś" praktykę, dlatego nie mam pewności co do przedimka. Kolejne pytanie czy mogę zostawić "possibility of the internship" czy powinno być "possibility of having internship"?
Następne pytania: Czy in June czy in the June? Czy poprawne będzie zdanie I will have my bachelor's degree in Architecture in June?
I ostatnie pytanie jak przetłumaczyć formalnie i poprawnie "studia pierwszego stopnia" ?

Z góry dziękuję za pomoc.
I would like to ask about possibility of THE internship in your office. Jak maja tylko jeden i wiesz dokladnie jaki.
czy powinno być "possibility of having AN internship"? - tutaj jak nie wiesz dokladnie, pytasz ogolnie.
Następne pytania: Czy IN June
I will have my 'bachelor's degree' (zawsze duza litera, to jest nazwa wlasna - Batchelor's degree) in Architecture in June?
I ostatnie pytanie jak przetłumaczyć formalnie i poprawnie "studia pierwszego stopnia" ? - tego nie potrzeba - bo jak ludzie do ktorych piszesz, nie wiedza ze Batchelor's to jest pierwszego stopnia - to nawet nie trac czasu na nich.
Z góry dziękuję za pomoc.[/quote]
sorry, ma byc Bachelor - Bachelor's -
Dzięki wielkie za pomoc ;)