dwa dziwne cytaty z pol na ang

Temat przeniesiony do archwium.
31-35 z 35
| następna
nie ma potrzeby chwalić się, że się nie wie, co to suchoty. Motyw przewija się w literaturze szkolnej tak często, że powinien być znany absolwentom tak jak np. postać Zagłoby.
dzięki Terri.
Kiedyś oglądałam program o agresji w Internecie. Tylko wydrukować to co na mnie piszecie i wysłać do jakiegoś programu. Tak naprawdę nic o mnie nie wiecie,a niektorzy od razu takie obelgi xD. Poza tym posiadam Internet i jakbym nie wiedziała co to są suchoty to bym wpisała w google albo wzięła Pwn. Po prostu nie wiedziałam jak przetłumaczyć a to coś zupełnie innego.
Argazedon, dziękuje Bogu ze jednak na świecie jest więcej wyrozumiałych ludzi, nie takich jak ty. Wez się zapisz na boks albo znajdz sobie dziewczynę, która utemperuje Twój charakter.

Dziękuje innym za komentarze wspierające;)
edytowany przez discordia: 17 sie 2012
Nie przejmuj się już tymi suchotami. Ja 'ciągnę' trzeci fakultet i też nie wiedziałem o tym, so I am another booby:)
naprawde nie wiedziales, co to sa suchoty? to co ty na jezyku polskim porabiales :?
Serio. Nie usłyszałem o tym. Może mnie na lekcji wtedy nie było? Nie wiem...A czytać nie czytałem. To wszystko tłumaczy. Nie sądzę, by nieznajomość ''suchot" mnie degradowała, że tak powiem. Over-the-top reactions about it.
31-35 z 35
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa