Proszę o przetłumaczenie:)

Temat przeniesiony do archwium.
O 6 godzinie wstaje i idę myć zęby. O 6:30 robie śniadanie . O 7:00 Idę do szkoły.Wszkole po 3 lekcji i 5 lekcji jem 2 śniadanie . O 14:30 wracam do domu I odpiczywam. O 15:00 Jem obiad. 15:30 Odrabiam lekcje. 16:30 gram na komputerze. O 18:00 oglądam telewizję. O 19:00 jem kolację . O 19:30 gram na komputerze. O 21:00 idę sie myć i myje zęby i o 22:00 idę spać:)
Nie mnie tu podliczac czas, ale stosunek: "odrabianie lekcji" do "gra na komputerze" ma sie jak: 1 do 3. Jakbys to zmienil na: 3 do 1. nie byloby tego wpisu.
La Belle...., witam, dobrze, ze jestes. Mam pytanie: zamawiam dzis przesylke ksiazek, przy okazji chce jakas gramatyke albo dobry podrecznik do angielskiego. Chodzi mi o cos polsko - ang. Cos w miare tresciwego. Jestem na poziomie zerowym. Masz jakies propozycje?
Jesli nie odpisze na Twoj wpis ( mam nadzieje, ze odpowiesz) nie bedzie oznaczalo, ze przestalam rozmawiac z Toba - ide znowu zpsem na spacer i nie wiem kiedy wroce.
Pozdrawiam
to_ja,
za mało informacji dajesz.
tylko gramatyka, czy podręcznik? do samodzielnej nauki?
poziom zupełnie zerowy czy może jednak nie zerowy.
musisz sprecyzować:)

a jakbym już nie zajrzała, to napisz do mnie na:
[email]
pocztę odbiorę:))
Jestem...:

1. Lepiej podrecznik (mam wesolego Swana do gramatyki, choc mam tez manie kupowania ksiazek i polska gramayka tez mnie ciekawi)
2. Do samodzielnej nauki ( przepraszam, glupie pytanie)
3. Poziom zupelnie zerowy ( zaczynam sie uczyc juz siedemdziesiaty trzeci raz - zawsze koncze na piatej lekcji - wniosek: dobra bylaby ksiazka bez piatej lekcji ).
Sprecyzowane? Nie musisz juz dzis odpisac, pogonie osobe jeszcze raz jutro, nic jej sie nie stanie.
W nagrode posylam Ci Filmik przedstawiajacy moj nastroj "iscia" do pracy i jaki mam konczac prace.
Pozdrawiam
Tak...: "pocztę odbiorę" a juz drugi raz moj listonosz mowi ze nie chcesz mojej przesylki. Tez mi goscinnosc.
Pozdrawiam
hm, no właśnie sprawdzam kolejny raz i się dziwie czemu poczty od ciebie nie ma, hm......

a masz jakiś neutralny email? to do ciebie napiszę, bo wolałabym nie podawać adresu z moim imieniem i nazwiskiem.
[email]
Przepraszam, ze nie pisze wiecej, ale dopiero wrocilam od kociego doktora, a cala reszta zwierzynca sie na mnie drze gdzie bylam, musze isc...
Pozdrawiam
odbierz pocztę
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2005

Zostaw uwagę