opis obrazka

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.
Czy ktos moglby opisac obrazek. http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/61/6142/UC9G100Z/plakaty/fajl-jorge-silhouetted-children-playing-on-the-beach-at-sunset.jpg
In the picture I can see...
Z gory dziekuje
TY bedziesz na maturze opisywal. Opisz. Ktos sprawdzi, poprawi i da feedback. Tylko z korzyscia dla ciebie
opis powinien zawierac: kto/co sie znajduje, co robi, gdzie robi, opis wygladu/cech, wlasne skojarzenia z sytuacja na obrazku itd
In the picture I can see three children. They are running, jumping and waving. They look happy. In the background I can see sunset. nic wiecej nie przychodzi mi do glowy ;/
In the picture I can see three children. ktojest powiedziane (1pkt)
(gdzie sa tutaj) (0 pkt)
They are running, jumping and waving THEIR HANDS (co robia powiedziane - 1pkt).
They look happy (jeszcze jedno, dwa zdania dlaczego tak sadzisz, by dostac pelen punkt) (0,25 pkt)
In the background I can see sunset.
Mozesz powiedziec czy kiedykolwiek widziales zachod Slonca, jesli tak kiedy to bylo i jak.

edytowany przez grudziu: 28 lis 2012
In the picture I can see three children. They are on the beach. They are running, jumping and waving their hands. They look happy, becouse they smiling. In the background I can see sunset. It's beautiful scenery. Czy cos moge jeszcze dodac?
i czy poprawnie gramatycznie
In the picture I can see three children. They are on the beach. They are running, jumping and waving their hands. They look happy, becouse /O=A/ they ARE smiling. In the background I can see sunset. It's beautiful scenery.

zmien zdanie z waving na they are putting their hands up in the air (sorki niedawno wstalem)
Czy cos moge jeszcze dodac? nic mi do glowy teraz nie przychodzi
edytowany przez grudziu: 28 lis 2012
mam nadzieje ze tyle wystarczy. dziekuje
Temat przeniesiony do archwium.