Witam mam wielka prosbe o sprawdzenie mojego cv. Jest w nim pare rzeczy ktore nie wiem jak napisac. Dat nie podawalem bo zalezy mi na tekscie. Z gory dziekuje.
EDUCATION
'Study at the State Higher Vocational School in Krosno direction Mechanical Engineering - specialization Mechanical and Air Navigation.' (uzyskanie dyplomu na kierunku Mechaniki i Budowy Maszyn w specjalizacji Mechanika i Nawigacja Powietrzna i tytułu inżyniera- jak to napisać??)
Study at the Technical School , technician car mechanic.
EXPERIENCE
John Sisk &Son Ltd in London. .
Manual worker: Hoist and beam crane operator. (Czy wpisac tutatj to że dokonywałem codziennej inspekcji tych urządzeń i opracowałem jako operator? Jesli tak to jak to napisac?)
'Work as a handyman' (czy to poniza chodzi wartość tego stanowiska?).
'Angle Builders'
Manual worker: Work as a handyman.
LANGUAGES
English language - Good knowledge of spoken and written, - Certificate of cmopleted technical English course for mechanical enginiering
Very good computer skills, knowledge of Windows operating systems. -
Very good knowledge of Microsoft Office, AutoCAD and Inventor.
Forklift operator certificate. (data, stopien i miejsce wydania- stopień to operator, a miejsce i date wydania nalezy wpisac?)
Beam hoist operator certificate.
Slinger signaller certificate.
Certificates of training asbestos awareness, manual handling and working at heights.
Basics knowledge of flight planning.( jako dyspozytor lotniczy, dopisałbym jeszcze że zgodnie z przepisami ICAO Doc 4444.tylko jak to napisac)
Ability to 'fill' loadsheet. ( Loadsheet jest to arkusz masy i wywazenia samolotu który nalezy wypełnic przed każdym lotem. Jak to napisać ze potrafię go wypełnić?)
Prosze jeszcze raz o sprawdzenie. Chciałbym sie starać z tym CV o prace na lotnisku.