proszę o pomoc na wakacjach bylam w irlandii i musze poprosic o p45

Temat przeniesiony do archwium.
byłam tam tylko 2 mc i moj angielski nie jest najlepszy a musze wyslac maila i poprosić o p45 bo zapomnieli mi wyslac
,, Hey , how are you? its busy? I miss you guys:), I went back to my boyfriend and he soon come back to Poland, for ever. I'm sorry that I interuped but I want to,, rozliczyć sie??? nie wiedziałam co wpisać " in Poland and in need my p45, Can you send me by e-mail with scan? And if its a problem my boyfriend can tak this on this sunday ? Sorry again iknow that you have a lots of work
Czy p45 nie jest od pracodawcy? Przecież byłaś tam na wakacjach.
Co masz na myśli przez its busy? i I interupted, dalej możesz np. napisać Could you email me my p45?
własnie jest ja szybko wyjechałam mieli mi wysłać i do tej pory się doprosić nie mogę
bardzo proszę o pomoc
Bym ci pomógł ale jest kilka niezrozumialych zdań ktorych nie wyjasnilaś. W zdaniu And if its a problem my boyfriend can tak this on this sunday ? znaczy że twoj wciaz tam jest i moze odebrać ten formularz, czy jak?
Skoro nie odpowiadasz, sumuję że nie jest aż takie pilne. Wiedzą tam że masz trudnosci z językiem. Jeżeli wyślesz email tak jak masz, może sie połapią o co biega;)
to może napisze to tak w skrocie o co mi chodzi, moj chlopak jest nadal w irlandii i może odebrac z mojej bylej pracy te p45 jezeli wyslanie maila jest problemem.
bardzo proszę o pomoc , If its a problem maybe my boyfriend can take my p45 on Sunday?? he will be in the city center? i tu chciałam napisac ze wrocilismy do siebie jednak.
Użyj phrasal pick up zamiast take w zdaniu z twoim chłopakiem
dziekuje a reszte zdań dobrze napisałam ?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa