pomoc przy tłumaczeniu streszczenia pracy licencjackiej

Temat przeniesiony do archwium.
Witam :) napisałam juz pracę licencjacką i muszę przetłumaczyć streszczenie i spis treści, lecz mam z tym wielki problem bo jako takiego nie miałam języka ponieważ uczyłam się tylko rosyjskiego i niemieckiego . Czy ktoś byłby w stanie sprawdzić jako takie moje wypociny które mi się udało przetłumaczyć w słownikach internetowych. Za wszelką okazaną pomoc bym była bardzo wdzięczna ...
Jeżeli chcesz abyśmy Ci pomogli to wklej treść tej twojej pracy licencjackiej bo o ile wiem to na tym forum niema ani jednego jasnowidza. Ja też nim nie jestem. Miłego dnia!
Z chęcią bym wkleiła ale obawiam się, tego że jak wkleję tu te streszczenie to później w antyplagiacie wyjdzie mi wszystko. Jeśli ktoś chcę pomóc prosiłabym o maila i wtedy ewentualnie prześle na pocztę.
Wygląda na to że mamy problem... Ja ze swojej strony bardzo chciałbym Ci pomóc ale stopień znajomości j. angielskiego mi na to nie pozwala. Tak że POMOŻE KTOŚ?
nie ma
także
:-)
ponawiam pytanie czy ktoś pomoże ??? sprawa jest niecierpiąca zwłoki, dlatego proszę o pomoc. Znajdzie się ktoś kto pomoże ?
także= również
tak że = więc
??
ponawiam pytanie czy ktoś pomoże w sprawdzeniu tego streszczenia ??? sprawa jest niecierpiąca zwłoki, dlatego proszę o pomoc. Znajdzie się ktoś kto pomoże ?
Cytat: ziza1991
ponawiam pytanie czy ktoś pomoże ??? sprawa jest niecierpiąca zwłoki, dlatego proszę o pomoc. Znajdzie się ktoś kto pomoże ?

dzisiaj rano dalam Ci moj email i napisalam, ze mozesz wkleic na wiadomosci. A tu nic...??
ja żadnej wiadomości nie dostałam ...
ponawiam pytanie czy ktoś pomoże w sprawdzeniu tego streszczenia ??? sprawa jest niecierpiąca zwłoki, dlatego proszę o pomoc. Znajdzie się ktoś kto pomoże ?
Cytat: mg
także= również
tak że = więc

dzieki, nie zauwazylem tego :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę