kategoria: Nauka języka angielskiego / forum: Pomoc językowa
misiaczek29
14 maj 2016
Poznym wieczorem kiedy dzien szykowal sie do snu w mglistej oddali na lawce siedzial bardzo smutny maz teskniacy za swoja zona . Byl na skraju zalamania mial czarne i samobujcze mysli . Stojac na przepasci ze lzami w oczach uslyszal glos : Kochanie ! czemu sie nie zbierasz ? Zaraz zaczna zbierac sie goscie ! Twoja mama przed chwila dzwonila o ktorej ma przyjechac na twoje urodziny ?! Powinna za chwile byc .
wpisz tutaj swoje samodzielne tlumaczenie, ktos zapewne sprawdzi.
misiaczek29
14 maj 2016
niestety nie nie znam angielskiego dlatego szukalem stronki z pomoca moja dziewczyna potrzebuje ten tekst na studia dlatego tu napisalem jesli ktos jest w stanie to mi przetlumaczyc to bardzo dziekuje pozdrawiam
kiedy my wlasnie proponujemy pomoc, a Ty chcesz, zeby ktos zrobil to za Ciebie czy Twoja dziewczyne. To nie jest pomoc.
misiaczek29
14 maj 2016
Late in the evening when the day was getting ready to sleep in the misty distance on a bench she sat a very sad husband yearning for his wife . He was on the verge of collapse had black and samobujcze thoughts . Standing on the precipice with tears in his eyes he heard a voice : Honey! Why do not you collect ? Immediately start to gather together guests ! Your mom just called in front of which is to come on your birthday ? ! It should be for the moment . czy teraz ktos mi to poprawi jak moze ?
OK, nie widze bledow. Nie wglebiaj sie juz, wydrukuj to i oddaj wykladowcy. Piatka murowana.
Jak bedziesz sie zastanawiac, czy moze cos tu zmienic, to sczelisz samobuja, wiec nie rub tego.