"Me and my family"

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 66
poprzednia |
Ello!!!Pisał może ktoś wypracowanie na temat"ja i moja rodzina"Proszę o kontakt...z góry wielkie dzięki
Przestań. Napisz sama, to jest jedno z najlatwiejszych wypracowań do napisania. Nawet myśleć przy tym nie trzeba specjalnie. Wystarczy mieć do tego IQ 80.

Jak już od początku będziesz sobie robić zaleglości w nauce, to już do końca Ci tak zostanie - NIGDY tego nie nadrobisz.
hahahah dobre
Eva ale zwróć uwagę, że człowiek uczy sięna błedach (lepiej na czyichś, though).
>Wystarczy
>mieć do tego IQ 80.
A Ja mam 79. Masz coś na mój poziom ?:)
Mam: opisz sam siebie.
hahaha....hahahaha
To accomplish that in any respectable manner one should boast well over 130 :•DD
In case of Bartholomew, that's probably true.
Dear kind-hearted lass,
sting me a little less;
your charming claws
and my clumsy paws,
the fairer sex you are
none to bar
Signed:
William S. (fugitive)
Eva do you like what i wrote ? But be honest.
I'm not Eva, but I'll honestly admit it was beyond my competencies.
Ty jesteś naprawde mądra eva..gratulacje...jakbyś zaczynala uczyć się tego języka to tez niewiem czy byś potrafiła ułożyć poprawnie zdania..bo watpie wto..więc naprawde zastanów się co piszesz...ino się zapytałam czy może ktoś ma gotowy tekst i to wszytsko..
Czyli Eva urodziła się z CPE :))
I don't quite understand what you mean...so good or so bad ?
Smerfetko, jesli zaczynasz sie uczyc tego jezyka to a pewno na poczatek lekcja 1 nie zadano Ci wypracowania. Nawet na 2 ani 3 tez nie.
Bartholomew:IQ 80. czy można ten program ściągnąć...masz do tego stronke
www.iq80.pl
Tak jestem na angielskim początkującym,a zato niemiecki mam rozszerzony..dodatkowo uczę się francuskiego i włoskiego...cięzko jest uczyć się tylu języków...właśnie wogóle tych działów nie przerabiałam a mam się nauczyc na pamięc omnie i mojej rodzinie,,,więc myślałam,ze ktoś ma jakieś zdania bo przecież tak profesor niewie kto jaką ma rodzine..a mam to zaliczyć na 6,więc potrzebuje pomocy
latwiej zapamietasz fakty niz cos wymyslonego.
fakty czy wymyślone tak mnie nikt nie sprawdzei czy to prawda....no napewno łatwiej prawde bedzie mi opowiadac..ale mam nato tydzień,więc na pamięć tak muszę się nauczyć...a potrzebuje ok.3 stron..
Uczenie sie na pamieć jest bez sensu. Lepiej zrezygnuj z tego pomyslu.
6 dostać nie musisz.

3 strony o rodzinie to troche dużo; musisz być więcej niż początkująca. Jak się dopiero zaczynasz uczyć, to nikt Ci nie zada do napisania więcej niż 10-15 zdań o rodzinie, a to jest 2/3 strony.
>Eva do you like what i wrote ? But be honest.

I hate poetry.
www.iq80.pl/niestety niema takiej stronki:(:(:
moim zdaniem też nauka na pamięć jest bezsensowna..ale takie mamy zadanie..ja sobie ztym jakoś poradze..bo jeszzce coś w encie moge przetłumaczyc poradzić się..ale Ci co nic nie mają ...to cienko ich widzę...no głupia nauczycielkę mamy tyle wymaga a my przecież pierwsze słowa się uczymy
Wyobraź sobie życie bez Internetu. Jeszcze nie tak dawno tak bylo. Co Ty byś Smerfetko wtedy zrobila??
no nie wyobrażam sobie...chociaż nauka nie kończy się na internecie..ja mam to szczęście ,ze mam neta a co Ty nie korzystasz z neta..nie uczysz . się m.in. dzięki takiemu wynalazkowi jak internet?????
I couldn't divine the meaning of the phrasing: "none to bar"

Also, the first two lines might rhyme better.

But I, for one, like poetry... and I like "poetry" even better ;) GR&D
Korzystam i uczę się, ale nie spisuję gotowych wypracowań, bo to jest pospolite oszustwo. To tak jakbyś spisala z podręcznika i podala jako swoje.
Ty naprawdę masz 17 lat??

IQ -- współczynnik inteligencji (intelligence quotient)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 66
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Praca za granicą