Sprawdzenie fragmentu Listu Motywacyjnego

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

Czy ktoś mógłby sprawdzić to dla mnie:

"Obecnie kończe 3 rok studiów socjologii Unwersytetu XXX.Przez te 3 lata studiowałem rózne dziedziny nauk społecznych takie jak mikro i makro socjologię, psychologie, filozofię, metody badan socjologicznych.

Interesuje sie szczególnie w badaniach związanych z mikro i macro socjologią jak i socjologią medycyny.Ta ostatnia dziedzina stanowi przedmiot mojej pracy licencjackiej pt "Problemy w życiu społecznym osób dotkniętych depresją", która to będzie pierwszą pracą z zakresu socjologii medycyny na naszym uniwersytecie.

Otrzymuję stypendium naukowe z tytułu dobrych wyników w nauce wiec nie bede miał problemów w nauce i studiowaniu"

"I am currently finishing my 3rd year in sociology at the XX University in YYY. During those three years, I have studied many different types of social sciences like microsociology, macrosociology, psychology, research methods in social sciences etc

I am particularly interested in research related to psychology, sociology and sociology of medicine.This last subject is concerned with my thesis(nie wiem jak jest praca licencjacka więc dałem "thesis"), about “People affected by depression and their problems in social life” which will be the first thesis about sociology of medicine at our University ever.

I acquiring scholarship because of my good grades so that I will not not be having problems with learning and studies"

Moglby ktos sprawdzic czy to dobrze jest?

« 

Pomoc językowa

»

FCE - sesja wiosenna 2006