jak sie przedstawic

Temat przeniesiony do archwium.
Drodzy Forumowicze, jutro ide na kurs angielskiego, niestety ostatnio mialem z nim do czynienia w lieceum..nie chce sie kompletnie zblamazowac, prosze o pomoc w krotkim przedstawieniu sie, no wiecie, cos o sobie, pomozcie, prosze o taki tekst z lukami, a ja sobie wstawie "odpowiednie". Bede wdzieczny za pomoc.
Let me introduce myself => Pozwól, że sie przedstawie

My name is Paul .... I like watching Tv/playing football and hanging out with friends.

Co dokładnie chcesz wiedzieć ?
Dzieki za zainteresowaniernchodzi o najprostsze rzeczy w stylurn- urodzilem sie w Warszawie, od 20 lat mieszkam w Niemczech (i cholera wyslali mnie z firmy na Business Englisch!! a ja podstaw nie pamietam..) rn- ukonczylem studia na wydziale ekonomii na Uniwersytecie rn- moja rodzina mieszka na poludniu Niemiec, a ja od trzech lat mieszkam w..ze wzgledu na moja prace w firmie...rn- jestem zonaty od roku, poi co nie mamy dzieci rn- nie wiem jak dlugo tu zostane bo zamierzam zmienic pracernrnZ gory dzieki
Acha: jeszcze ze angielskiego uczylem sie 4 lata w liceum, ale to bylo baaardzo dawno temu..
i ze pochodze z Polski
I was born in Warsaw, I have been living in Germany for 20 years now ( and damn idiots made me enroll on a Buisness English course while I don't remember the basics of English! !)

nie wiem jak jest wydział ekonomii :(

My family live in the south of Germany and I have been living in ... due to my job. I have been married for half a year . We haven't got children. I dont know how long I am going to stay here becouse I am going to change the job.

poczekaj niech ktos to poprawi, po pewnie walnąłem pare bledów :)
ok, zaczekam, ale dla mnie to juz cos, tego bym i tak sam nie wymyslil, tragedia, jak moglem tyle zapomniec:(( dzieki
no to czekam na ewentualne poprawki i ciag dalszy:)
sa tu dobre duszyczki:) ja moge üpomoc tylko z niemieckiego - jak kto zainteresowany tranzakcja wymienna:)
...nie lubie tego zdania z 'damn idiots' moze 'my bosses'
... I studied (najlepiej 'I read economics' - ale chyba tego nikt nie mowi) economics at the University of ....
I have been living in X because of my job which is x
I've been married for 6 months and as yet we haven't got any children, although we hope to have some in the future.
I don't know how long I will be able to attend these classes/this course, as it is likely that I will be changing my job soon.
jestescie super
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Au Pair