prosze o sprawdzenie

Temat przeniesiony do archwium.
prosze o sprawdzenie:

Hi Marcin,
Jak się masz? Chciałbym wiedzieć, dlaczego nie było cię na moich urodzinach?
Mam nadzieję, że wszystko jest w najlepszym porządku i nic złego ci się nie stało.
Byłem bardzo zawiedziony, że nie przyjechałeś. Przecież tylko raz w życiu
obchodzi się 17 lat. Pewnie miałeś swoje powody. Opowiem ci o imprezie. Było bombowo.
Wynająłem specjalnie na tą okazje salę. Od gośći dostałem wiele prezentów i pieniędzy.
Mama zafundowała mi gigantycznego torta. Był w polewie czekoladowej
z dużą ilością dodatków. Był przepyszny. Specjalnie dla ciebie zostawilem jeden kawałek.
Stół łamał się od ciężaru jedzenia. Była świetna muzyka i dużo hałasu. Atmosfera
była niepowtarzalna. Było wiele zabaw i konkursów. Zabawa trwała aż do późnej nocy.
Zrobiłem wiele zdjęć. To była jedna z fajniejszych imprez.
Szkoda, że cię nie było.
Nie mogę doczekać się twojej odpowiedzi.
Do zobaczenia wkrótce.

Mateusz

Hi Marek,
how you are? Would I like to know why there was no you on my birthday? I hope that everything
is in the best favourites and nothing bad for you happened.
Very much I was disappointed that you hadn\'t arrived. After all once in a lifetime 17 years
only treat. Confidently you had your reasons. I will tell you about the party. It was bombowo.
I rented the room specially to these chances. From gośći I got a lot of presents and money.
The mum treated to me gigantic torta. He was in the czekoladowej
with large amounts of additions. He was delicious. Specially for you zostawilem one piece.
The table broke from eating the weight. There were a great music and much noise. The atmosphere was unique.
There were many games and of competitions. The party lasted all the way to the late night.
I took a photo a lot. It was one of cooler parties.
It is a pity that there was no you.
I cannot wait until your reply. For seeing soon.
prosze tylko o szybkie sprawdzenie ;)
jeszczen nie powstaly translatory, ktore moga odrobic prace domowa chocby na 3...

No i "tort" sie troche inaczej odmienia....
oj tam, oj tam
nothing bad happend to U
I was disappointed that U didnt come.
You probably had your reasons.
I got many gifts and lot of money from guests.
Mum prepared for me a giant birthday cake. It (cake) was delicious. Great music and lots of noise.Unique atmosphere.
o boze! I took a lot of pictures
I am looking forward to hearing form U. See U soon
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia