"Opis" aktora

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich i serdecznie prosze o pomoc : Prosze o napisanie opisu jakiegos aktora po angielsku,bardzo prosze.Pozdrawiam:*
Podaj rowniez dokladny adres szkoly i nazwisko nauczycielki, to wydrukujemy i wyslemy priorytetem na lekcje, poco masz sie przemeczac.
maszkarku, a gdziez Ty sie podziewales? Wrociles, jak widze, troche uzjadliwiony. Tak w sam raz "troche".
Eh porwaly mnie wiry lineage 2, dopiero po 2 miesiacach troche odchodze od tej gry:))) Co do zjadliwosci to ... wino z wiekiem zyskuje na smaku:)))
No nie powiem ... milutki jestes ;] Hehe :P Nie no ... xD Wiesz co,bys pomogl,a nie ... :(
Wbrew pozorom ja ci pomagam. Co z tego, ze ci teraz napisze to wypracowanie? Nie pojde za ciebie na mature, nie dostane sie za ciebie na studia, nie bede wreszcie ubiegac sie za ciebie o prace. Nie bede w stanie porozmawiac z klientem twojego szefa w jego ojczystym jezyku. Wczesniej czy pozniej musisz sie zmierzyc z tym problemem i chyba lepiej wczesniej niz pozniej
>Eh porwaly mnie wiry lineage 2, dopiero po 2 miesiacach troche
>odchodze od tej gry:)))

Cale szczescie, ze ja jeszcze nie doroslam do tych gier ( latwo sie uzalezniam)

>Co do zjadliwosci to ... wino z wiekiem
>zyskuje na smaku:)))

Ty nie masz w sobie zlosliwosci, wiec i nie ma co zyskiwac na smaku. To tak tylko czasem Ci sie uda cos zlosliwego napisac. Przypadkiem.
jezeli masz dobrego nauczyciela to on bardziej doceni twoje wypociny, niz sciagniete z internetu wypracowanie
oj nie radze grac w ta gre, ja do 3-4 w nacy siedzialem nad nia, nerwicy sie nabawilem (i sovy i avadona seta :))

Zadziwiajaco duzo kobiet gra w ta gre, cos w niej musi byc

jeszcze raz przestrzegam- nie grac. ludzie przy RPG umieraja przy komputerach z wycienczenia i na zawaly:(( podobno jakies morderstwa tez byly
No dzieki,dzieki,ze tak sie o mnie troszczysz ! :/ I zastanwo sie gosciu co mowisz :/ Po co w ogole wchodzisz tutaj ?? Skoro nie chcesz pomagac ludziom :/ A chyba po to jest ta stronka,zeby sobie nawzajem pomagac.Pewnie nie umiesz i dlatego sie teraz madrzysz :/
eh jak napiszesz jaki masz problem, z jakim slowkiem sobie nie radzisz, moze potrzebujesz specyficznego wyrazenia, ktore chciala bys umiescic w swojej pracy, wtedy w ramach mozliwosci pomoge. Moge tez sprawdzic twoje wypracowanie (o ile nie uznam ze zostalo napisane przez translator)
nie czytam w myslach autora tej strony, ale nie przypuszczam, by chcial aby sluzyla za miejsce odrabiana cudzych prac domowych
No dobra,zgadzam sie ;) Ale nie ja jedna poprosilam o odrobienie pracy domowej :) Wiec,wybacz ... Ale wez pomoz :D Prosze Cie :P
I nie Ty jedna dostajesz odmowe. Przegladnij sobie wszystkie wpisy. Kazda prosba taka jak Twoja zostaje bez odpowiedzi. Niby dlaczego ktos mialby odrabiac Twoje zadanie domowe? Jesli poprosisz o pomoc, to ja otrzymasz. Na razie o pomoc jeszcze nie prosilas, tylko o odrobienie zadania domowego. Chcesz po prostu oszukac nauczyciela, a nawet nie tyle nauczyciela, co siebie.
i nie ty jedna zostalas odprawina z kwitkiem, twoj temat ne jest wcale trudny, musisz sobie tylko przypomniec slowka dotyczacye opisu postaci:

I like XXSX(imie i nazwisko aktora) very much. He is..... (tall, short, slim, fat, handsome, plain, ugly) He has ........(red, dark, blond,straight,curly,wavy)hair.
His face is ....(oval, almound-shaped)......................

He is my favourite actor because he is.... (intelligent, funny, smart, charming,polite). Sometimes he can be... (aggresive, sensitive).........

to wypracowanie na podstawowym poziomie sklada sie ze zdan typu: he has... he is... I think... nie trzeba prawie wcale znac jezyka zeby je napisac.

zlamalem swoja zasade chyba :/
oj tylko troszke, moze cos wyniesie z Twojej pomocy. zgaddzam sie z Toba, to nie jest miejsce na odrabianie cudzych prac domowych.
co do samej zainteresowanej hmmpostaraj sie anstepnym razem cos sama:)
Hehe,no dzieki dzieki ;) :* Ale sluchaj takie cos nie jest juz latwo przetlumaczyc : http://pl.wikipedia.org/wiki/Miko%C5%82aj_Krawczyk
jak sie zastanowisz to jest. napewno braliscie w szkole jak sie mowi o rodzinie:

mam 2 braci i siostr, urodzilem sie w ....- to sa wszystko czesci zyciorysu, ktore w szole sa caly czas walkowane, problem polega na tym by nie traktowac angielskiego jak innych przedmiotow, ktorych mozna sie uczyc z lekcji na lekcje, tu trzeba patrzec calosciowo, czasami cos co bralas w poprzednim semestrze moze sie przydac w tym, trzeba zajrzec do starych zeszytow
Napisz wypracowanie i daj do sprawdzenia a NA PEWNO znajdzie się ktoś kto je sprawdzi, w taki sposób zabaczysz jakie popełniasz błedy i później będziesz być może ich unikać,pomyślałaś o tym???
Czyżbyś zrezygnowała...???
>Czyżbyś zrezygnowała...???

https://www.ang.pl/Biografia_aktora_43267.html
Tak,macie chyba racje ... :/ Poddalam sie :(
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę