pomocy prosze:(

Temat przeniesiony do archwium.
prosze pomozcie mi musze na jutro napisac list do kolegi obcokrajowca w ktorym opowiem mu o tym jak znalazlam jakies zwierzę, w jakich okolicznosciach dlaczego zdecydowalam sie je zabrac jak zareagowali domownicy jakie mialam z nim problemy jak ten problem rozwiazalam jakie masz teraz obowiazki i jak zmienilo sie moje zycie :/ napisalam list i chcialabym zeby ktos mi go przetlumaczyl plissss bede wdzieczna

Czesc Daria
przepraszam ze nie odzywalam sie ale moje zycie troszke sie zmienilo.Mam nowego przyjaciela jest nim moj maly piesek, ktorego znalazlam na ulicy.Byl taki sliczny ze nie potrafilam go zostawic, wiec postanowilam go zabrac do siebie.Moi rodzice nie byli zadowoleni ta niespodzianka ale jakos udalo mi sie ich przekonac.Moj maly przyjaciel byl zaniedbany i bardzo wyglodzony.Byl strasznie wystraszony i smutny.Martwilo mnie to bo ale po jakims czasie bylo juz wszystko dobrze.Od czasu jak znalazlam go moje zycie sie zmienilo nie jestem juz samotna spedzam z nim duzo czasu i mam wiecej teraz obowiazkow ktore wiaza sie z jego utrzymaniem ale ciesze sie ze mam kogos takiego i nigdy nie zapomne dnia w ktorym go znalazlam.Czekam na szybka odpowiedz na moj list.
caluje Kasia

« 

Pomoc językowa

»

Praca za granicą