CO to jst ??

Temat przeniesiony do archwium.
Czy moze mi ktos wyjasnic co to znaczy :
Duties will include dealing with reconciliation\'s, spreadsheets, maintaining cashbook and daily reporting. serdeczne dzieki to dla mnie wazne
obowiazki beda zawieraly - czyli do twoich obowiazkow nalezec bedzie - rozkladanie poscieli, dzienne raporty, to pierwsze slowo to nie wiem co to jest? do pracy sie jedzie co?powodzenia:)
Do obowiazkow nalezec beda: radzenie sobie z ugodami (pojednaniem), obsluga arkusza kalkulacyjnego (np. Microsoft Excel), prowadzenie \"ksiazki przychodu i rozchodu\" (nie wiem jak to nazwac po polsku) oraz codzienne raporty (sprawozadnia).
i chyba radzenie sobie z klotniami, bo reconciliation to pojednanie sth like that
Reconciliation to nie \"pojednanie\" tutaj. Chodzi o termin finansowy.
:)
Reconciliation - to jest uzgadnianie kont, typowe zajęcie w księgowości ;-)
hahaha to dalam ciala z tym rozkladaniem poscieli:)))))))))
sorry!!!jestem po imprezie i skojarzylam sheet - przescieradlo....:)))))mam nadzieje ze to kogos rozbawilo:)
A cashbook to po prostu księga kasowa. Jeśli faktycznie wybierasz się do nowej pracy to też życzę powodzenia :-)
A mam do was pytanko co myslicie o takiej pracy ??
Troche dziwne pytanie, praca jak kazda inna...
:o)
No ale chyba trzeba sie cos znac na takich rzeczach ??
No pewnie, ja na ten przyklad bym sie na to nie porywala bo nigdy z ksiegami rachunkowymi nie mialam do czynienia. Zazwyczaj pracodawcy okreslaja czy wymagane jest doswiadczenie czy nie.
A jeśli nie wymagają ??
To skladaj podanie i zobacz co z tego wyjdzie, preciez Cie nie zjedza.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Studia językowe