Poszukiwana osoba chętna do uczenia przez internet

Temat przeniesiony do archwium.
jeśli znajdzie się osoba płynnie mówiąca po angielsku skora do poświęcenia powiedzmy godzinki czasu dziennie na konwersację i dawanie praktycznych wskazówek co do nauki tego języka bardzo proszę o kontakt mailowy: [email] lub [gg] lub tel: 696125558 Nie stać mnie niestety na płatne lekcje a tym bardziej indywidualny tok nauczania w jakiejkolwiek szkole językowej a potrzebuję fachowych wskazówek, bo chcę w końcu nauczyć się tego języka Jeśli znalazłby się jakiś wolontariusz lub wolontariuszka chętny/a do bycia moim nauczycielem bedzie mi naprawdę bardzo miło;) swój poziom gramatyczny oceniam na intermediate , gorzej natomiast ze słownictwem i przełamaniem bariery mówienia...CZekam na chętnych do podjęcia wyzwania;) kamil
kamil-
przypuszczam ze nie znajdziesz takiej osoby.
nie chodzi mi o codzienne godzinne konwersacje lecz okazjonalne, w miare sposobności Liczy się sam fakt kontaktu z wykwalifikowaną pod wzgledem znajomosci tego języka osobą Parę praktycznych rad, podpowiedzi, moze chwila rozmowy na skype
Moze znajdzie sie po prostu ktos zainteresowany nowa znajomoscia i jednoczesnie skory do podzielenia sie swoja wiedza:)
nie chodzi mi o codzienne godzinne konwersacje lecz okazjonalne, w miare sposobności Liczy się sam fakt kontaktu z wykwalifikowaną pod wzgledem znajomosci tego języka osobą Parę praktycznych rad, podpowiedzi, moze chwila rozmowy na skype
Moze znajdzie sie po prostu ktos zainteresowany nowa znajomoscia i jednoczesnie skory do podzielenia sie swoja wiedza:)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego