Pocztówka

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze pomóżcie mi napisać pocztówke po angielsku:(( A leci tak: twój znajomy ze szwajcariiapytał cię o twoje hobby. Napisz do niego pocztówke. Podaj informacje:
*jakie masz hobby
*ile czasu na nie poświęcasz
*gdzie się nim zajmujesz
*jakie wydatki są z nim związane.
Pomocy!!!!!!!
Zadanie banalne, no chłopie, spróbuj cokolwiek sam wymyśleć. Nie musisz operować bardzo trudnym słownictwem. :) Wierzę, że dasz radę, a wtedy ktoś na pewno to doceni i sprawdzi. Pozdrawiam :)
Napisz, a my z chęcią skorygujemy Twoje ewentualne błędy.

Na tym forum obowiązuje zasada, że NIE ODRABIAMY ZA NIKOGO ZADAŃ DOMOWYCH !!!

Czasem ktoś zrobi za takiego lenia (sic!), ale są to sporadyczne przypadki, więc raczej nie licz na to, że ktoś za Ciebie napisze pocztówkę.

Pozdrawiam,

Przemo
Dasz rade to nie jest takie trudne jak myślisz ;)
to pomóż mi to napisać
kaśka pomóż mi :(((
"...Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne... " - cytując "klasyka".

Więc napisz sam, a my to sprawdzimy.
A czy ty naprawdę myślisz, że wszyscy się tak bardzo nudzą? Sorry, ale widać, że jesteś straszną marudą. Próbuj sam, ktoś poprawi! Widzisz różnicę między pomocą w napisaniu, a napisaniem za kogoś :D
Może mi ktoś to sprawdzić?
My hobby is play football. Im spent twice a week. Im take on playing field in Poznań "Kolejorz". Im to spend 100 zł.
Może być czy nie bardzo?
Zgadzam sie z Przemo84 napisz cos, a my to sprawdzimy :)
A jak się pisze 'spent' w czasie teraźniejszym? Popraw - źle użyte! Dlaczego piszesz 'I'm', jeśli nie jest to Present Continuous? - Wypieprz to :)
4 zdania, wszystkie źle. WTF?!
Jak sie tak mądrujesz to powiedz mi jak to napisać Przemo84
domyśl się, to na poziomie czwartej klasy podstawówki, spróbuj jeszcze, ja już Ci jakąś uwagę powiedziałem... -_-
Ja nie będę za nikogo zadań domowych robił. :)
Dobrze Przemo ;)
Łał, Przemo :-)
A Ty co? W szoku? Jestem już zdrowy, więc i "normalny" ;)
Haha :)
Przemo84, jesteś nieprzewidywalny. Dziś - nieprzewidywalny na plus.
Przemo,
gokurosama - po japoń. keep up da good work :)
Zawsze jestem przewidywalny. :P

Tylko nie lubię, jak się mnie obraża. :)

Tamta pomoc była tylko po to, by wiedzieć, kto tu jaki jest i zbadać, jak często się udziela i pomaga. :)

Ja jestem wybuchowy, co już mieliście okazję poznać raz. :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie