sprawa zycia i smierci potrzebuje na juz prosze o

Temat przeniesiony do archwium.
Dzisiejszej nocy poraz kolejny miałam problem z osobą która mieszka a mianowicie o godzinie 11 w nocy on wyszedł i zaczął palić cos w ogrodzie po czym mu zwróciłam uwage że zrobi pożar i że w całym domu jest brzydki zapach, żeby przestał a on zaczął się śmiać po czym kontunuował dalej, i kolejny problem jaki zaistnial to to że odkrecił kuchenke gazową i tak ją zostawił Ja boję sie z nim mieszkać dalej zróbcie coś bo tak dalej byc nie moze.
Wydaje mi sie ze to nie jest jakies zadanie domowe.

Pomoge. Do rana bedziesz miala.
Nie martw sie.
prosze a mozesz teraz moja bl;isak osoba musi wykonac natychmiast telefon jest w niebezpieczenstwie prosze
poczekaj za pare minut bedziesz miala..
dziekuje
Tonight, for the consecutive time, I had a problem with the man I live with. At 11:00 pm this evening, he entered our yard? garden? and started burning something. I told him to stop what he was doing, as it was dangerous and he might start a fire. I also told him that the house? flat? was filling up with smoke and smelled bad. He just laughed at my concerns and continued what he was doing. Another problem is he also turned on the gas cooker? stove? and left it unattended. I am afraid to live with him any longer. Please do something because this can't continue.
dziekuje bardzo jestes kochana, miłej nocy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia