wesele w Polsce/ślub z angielką

Temat przeniesiony do archwium.
witam wszystkich
Mam ogromną prośbę.W Przyszłym roku mój brat bierze ślub w Polsce z angielką. Wesele będzie polskie,ale połowa gości anglików. czy macie może gdzieś jakieś tłumaczenia zabaw czy przyśpiewek? cokolwiek co by im pomogło... czekam na propozycje i pomoc. Bede w tym temacie prosiła o pomoc w tłumaczeniu jednaj jeśli macie coś gotowego to bardzo prosiłabym o przeslanie. Studiuje anglistykę i mam małego bobaska dlatego też nie dysponuje za bardzo czasem... z góry ogromnie dziekuję
pozdrawiam serdecznie

ps. jestem również otwarta na jakiekolwiek "angielskie przyśpiewki"(jeśli takie są) itp...chciałabym aby każdy czuł się super na tym weselu ;)
Bylam na parudziesieciu ang. przyjeciach weselnych i powiem Ci,co Anglicy oczekuja. Cos do jedzenia i cos do picia. Generalnie placi sie samemu za drinki, no moze pierwsze sa free. Muzyka to albo DJ albo jakas grupa muzykow. Anglicy lubia tanczyc po swojemu, to musisz sie na to przygotowac-muzyke z lat 60tych zasze dobrze idzie.
Nie rozumiem jakie zabawy czy przyspiewki sa na weselach. Bylam na jednym polskim to bylo za formalnie dla mnie. Ale jestem zaproszona na tradycyjne polskie wesele za 3 tyg to wtedy moge Ci opisac jak to wszystko bedzie wygladalo w oczach Anglikow.
Piosenek, zabaw genealnie nie da sie tlumaczyc.
nie no coś trzeba im przetłumaczyć. Moja koleżanka brałą ślub z anglikiem i jak była piosenka "kto w marcu urodzony(...)-miesiące...to anglicy załapali o co chodzi ale topiero jak śpiewali o grudniu;D...TRZEBA IM NAŚWIETLIĆ SPRAWĘ ;)
NIKT MI NIE POMOZE? ;(
?
hejka,
czy udalo ci sie dostac jakies tlumaczenia na angielski badz angielskie przyspiewki? Czy ktos moglby sie nimi podzielic?
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia