Jak mogę to inaczej sformułować

Temat przeniesiony do archwium.
Dear Students

We would like to invite you for aur English extras dasses! First meeting will be in 12.12.09 in our shool. You will learn some extraovdimary vocabulary. If you want to altend , call Dr Kutaoxg 724-735-213 or visit webside:www.dareno.com

Napisałem to ale nauczycielka powiedziała, że troszkę w innym "formacie" abym to napisał... Hmm nie mam konkretnego pojęcia jak można napisać to samo ale w innej formie.
popraw najpierw literowki, bo zamieszczajac takie cos, nie szanujesz potencjalnych czytelnikow.
"for Our" brzmi kiepsko. Możesz to wyrzucić. Oprócz tego drugie zdanie jest do kitu. Może lepiej passive? I "in our school"? Po pierwsze, powtórzenie, a po drugie szkoła, zakładam, nie jest czteropokojowym mieszkaniem gdzie się jakoś odnajdziesz ;) attend chyba a nie altend (brzmi jak niemiecki)Trzecie zdanie też średnio entuzjastyczne jest... Nie lepiej ułożyć coś w stylu: "Do you know what does 'fat cat' mean? No? Maybe try learning new funny and inspiring vocabulary..." etc.? Bo to, jak mniemam, ma być ogłoszenie? Bo napisałeś/aś to troszkę w formie listu formalnego...
Czyli składając to wszystko do kupy najlepiej w jakiej formie to będzie brzmiało? Proszę o pomoc w poskładaniu tego w całość aby miało ręce i nogi. No mam troszkę problemy bo angielski zaczynam dopiero pierwszy rok i w dodatku rozszerzony - ciężko przerzucić mi się z rosyjskiego i francuskiego na angielski od tak... Zmiana języka - zmiana klasy... ale dam radę :) już uważam, że jako osoba początkująca dość dużo rozumiem.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie