Przeczytajcie! Są jakieś błędy?

Temat przeniesiony do archwium.
Are you want to buy a computer? If you are, you really should! I think, it's the best way to spend free time.
Firstly, if you have computer, you will learn quicker. You can find out necessary informations and rewrite exercise (I don't recommend - teachers have got computers and net too!). Furthermore, you can play computer games. It's really relaxing. When you feel bored or lonely, you can meet new people on a chat. Moreover, if you want to talk with your friend, wou won't have to meet him or call him. You can install combadge like polish Gadu-Gadu, or ICQ, instead. It's fantastic way to talk!
However, if you long look at the monitor, your eyes will tire. Then you must wear glasses. Also, you will have lopsided spine, if you don't sit straightly.
All in all, computers are useful. You can meet new people and net helps you with homework. On the whole, computer will be great gift.

Co o tym sądzicie? Co jeszcze mogę dodać? Pozdrawiam. Kasia.
To co sie najbardziej rzuca w oczy:
1) Do you want to buy
2) if you do
3) it's the best way of spending free time
4) you'll learn more quickly
5) information (jest niepoliczanle wiec nie moze byc z 's' na koncu
6)nie rozumiem w ogole o co chodzi z tym "rewrite exercises" i z tym co jest w nawiasie - zmienilabym cale to zdanie
7) lepiej pisz the Internet zamiast net
8) a fantastic way of talking
9) if you look at the screen (a nie monitor) long your eyes will be tired

To nie sa na pewno wszystkie bledy...popracowalabym troche nad trescia
po pierwsze to nie are you want tylko do you want, następnie If you want you should buy it as soon as possible - jakoś lepeij brzmi i wiadomo o co chodzi.
potem informaton - niepoliczalne czyli bez s.
I don't recommend -
>teachers have got computers and net too!). - szczerze mówiąc nie wiem o co ci tu chodziło, bo jakoś nie pasuje do kontekstu
zamiast however ja bym użyła on the other hand.
poza tym wg mnie ma być if you look at the screen too long , your eyes will get worse/tired
dalej gift - no cóz znaczy dar i wg mnie to za bardzo wzniosłe słowo - użyj innego.
wracając troche wyżej nie you can meet new people - bo to znaczy spotykać się z ludzmi których już znasz. bardziej pasuje make new friends - czyli zdobywać nowych przyjaciół.
poza tym masz ostre zamieszanie w czasach i okresach warunkowych, usystematyzuj to to będzie ok

« 

Programy do nauki języków