biuro Atas???

Temat przeniesiony do archwium.
czy jechał ktoś na praktyki w hotelarstwie do UK za pośrednictwem biura Atas????macie jakies opinie o tym biurze???
Hey no ja tez mysle nad biurem Atas i tez szukam wiecej informacji na jego temat:(
ja tez byla, chetna na to biuro ale oni nie posiadaja zgody od ministerstwa gospodarki i pracy na prowadzenie takiej dzialalnosci, nie maja certyfikatu od nich a powinni miec wiec sie rozmyslilam
czesc.sprawdzcie tu www.yec.pl:) moze cos was zainteresuje:))

pozdrawiam
hej jade z YEC do UK mam pytanie do Izy: ile zajmuje wam załatwienie wszytskich formalnosci i umieszczenie uczestnika w bazie danych???
Ja kiedyś chciałam takie biuro założyć i też zmagałam się z wpisem. Wielokrotnie biura na niego po prostu nie stać bo taka zabawa kosztuje zonajmniej 120.000 a jak ktoś zakłada dzialalność gospodarczą i uczciwie chce zarobić to nie ma takich pieniędzy. Daltego przez jakiś czas moja firma działała bez wpisu.I pomimo tego ,ze staraliśmy się żeby nasze wyjazdy były dograne na ostani guzik nie mieliśmy wpisu no ale ludzie byli zadowoleni - a to jest najważniejsze.

Powodzenia ;)
A w jakim biurze pracujesz? [email]
Witam!!
nie polecam biura ATAS. Niestety miałam z nim do czynienia:( Zakłamani i niekompetentni pracviwonicy, którzy wiedzą, tyle co nic!!! problemy z odzyskaniem kasy, wciskanie kitu i dziwnych rezygnacji. Nie dotrzymują umowy, obiecują wiele a w rezultacie..... miałam wyjechać do anglii w czerwcu a jestem jeszcze w polsce to chyba mówi samo za siebie prawda??
Pisałem to wczesniej i napisze ponownie firma Atas jest poprostu śmieszna!!Zero kontaktu!Kolejne teminy mijają a oni nawet nie raczą się odezwać.Miałem wyjechać w czerwcu i cały czas czekam.W końcu nie wytrzymałem i nasłałem na nich znajomego prawnika po paru rozmowach z przedstawicielami firmy powiedział że nie mam sie co zastanawiać i szukać pracy gdzie indziej.To jest kpina jak oni traktują potencjalnych klientów dzięki którym wogóle istnieją!Odradzam kożystania z ich usług,umowa dziwnie sporządzona,terminy jak z kosmosu zresztą do których sie nie stosują,zero kontaktu i poza tym skuteczności!!Płacisz i modlisz sie czy wogóle gdzieś pojedziesz.Dajcie sobie spokój z tą firmą szkoda nerwów!!
Nie polecam firmy atas , najgorsza jaka znam!Sami oszusci, nie dotrzymuja warunow umowy, wiele obietnic bez pokrycia. Nie racza nawet poinformowac,ze wyjazd nie odbedzie sie. Nie polecam najgorszym wrogom.
Oto certyfikatu biura ATAS:
http://www.atas.pl/o_firmie
Pozdrawiam
Antoni Wysocki
Temat przeniesiony do archwium.