cmart doradztwo personalne-ktoś zna?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |
Czy ktoś już miał rozmowę zorganizowaną przez Christopher Martin Doradztwo Personalne? Mam tam rozmowę 22.02. 2005. i chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć. Pozdrawiam:)
Hey!
Czy Christopher Martin Doradzteo Personalne to jest to biuro co miesci sie na Brackiej?? Bo jak tak, to moglabys sie ze mna skontaktowac, bo tez mam zamiar szukac pracy za pomoca tego biura.

pozdr

[email]
[gg]
Ja wysłałam c.v ale niestety żadnej odpowiedzi:(
ja byłem na rozmowie miesiac temu w sprawie pracy w hotelu.Po wyslaniu CV od razu zadzwonili.Obiecali rozmowe z headhunterem ,czy pracodawca po koniec lutego.zobaczymy,czekam na telefon
i co z tą pracą, dostałeś ją
Hej Byłem kiedys z koleżanką na Brackiej i szukaliśmy tego biura ale nie mogliśmy znaleźć. Trafił tam ktoś? Bo ja nie mogę Pomórzcie!!!
czy ktoś czeka obecnie na wyjazd do pracy na lotniskach z firmy Christofer Martin z krakowa mój nr 5[tel]
Witam. Skorzystalem z ich posrednictwa, jednym slowem : profesjonalisci. Sa pewne niedociagniecia ale jestem juz pod Londynem, mam prace , co ciekawe, jaka lubie, zalatwili bilety, odebrali z lotniska, zawiezli do zalatwionego lokum i odprowadzili za raczke do pracodawcy. POLECAM ich. Jesli jakis pracodawca zainteresuje sie wami poprzez nich to zalatwia wam wszystko. Badzcie tylko przygotowani ze moze moga to zalatwiac na ostatnia chwile i zjecie swoje paznokcie z nerwow ale warto.Odrosna. Zycze wam wszystkim abyscie tak trafili jak ja.
bardzo prosze daj do siebie jakis namiar.rntez wyjezdzam niedlugo za posrednictwem tej firmy, ale po otrzymaniu kontraktu do podpisania naszly mnie spore watpliwosci
Może ktoś ma jakieś nowe opinie na temat tego biura?
Nie podpisywalem z nimi zadnego kontraktu. Nie widzialem ich nawet na oczy. Wszystko telefonicznie. No oczywiscie dokumenty przez neta.A co do zadowolenia z pracy jaka sie dostaje, kontraktu, to wszystko zalezy od firmy gdzie jest sie zatrudnionym. Tak sadze. A z tym oni nie maja nic wspolnego. Dostarcza cie na miejsce(na mnie taksowkarz czekal na lotnisku, za nic oczywiscie nie placilem, mowie o transporcie), zaloza konto i reszta do ciebie nalezy. A jak pracodawca jest do d...to nie miej pretensji do CM. Chyba ze chcesz pracowac w CM:).Pozdrawiam.
własnie niebawem wyjeżdżam do pracy za posrednictwem christopher martin i windsor workforce.Trochę się obawaiam, może ktoś coś wie więcej na temat obu agencji bo ta druga nie cieszy sie dobrą opinia chociaz mnie mowiono, że to nie jest polska agencja. A czy komus pożyczali pieniądze na wyjazd? prosze o kontakt.
Ja natomiast podczas pierwszej rozmowy telefonicznej musiałam rozmawiać częściowo w języku ang. To sprawdzało komunikatywność mojego języka. Zatkało mnie,bo ogólnie telefon był zaskoczeniem...więc domyślcie się jak okropnie mi poszło :P No,ale suma sumarum dostałam zaproszenie na rozmowę kwafikacyjną w j.ang.(bo mój angielski "jest komunikatywny,ale na żywo może być lepije przecież")w Krk z angielskim pracodawcą.Jadę tam wkrótce,na luzie,bo mój angielski nie jest tak świetny bym mogla spodziwac się,że zawładnę sercem Angola ;)))
Ja lecę z Windsor 23.02 do Newcastle. Podobno jest praca w Nissanie
kontakt ze mną [gg]
hej, w tym tygodniu sa rozmowy rekrutacyjne w christopher martins, wybiera sie ktos? moze juz byl? jakie wrażenia:)
Ja mialam z nimi wyjechac na lotnisko ale wyjazd nie wypalil bo niby sa problemy z pracodawca.
mnie to jakos to slowo 'niby' az za duzo mowi cos w rodzaju, ze niby jest pracodawca i niby jest praca.
Hej
Ja planuje wyjazd z tej firmy w czerwcu. Moze ktos dolaczy, razem razniej i łatwiej na poczatek. Prosze o opinie, jakie macie doswiadczenia z posrednictwa tego biura? Czy jest w pełni wiarygodne i warto przyjac od nich oferte? Pomagaja w znalezieniu zakwaterowania?
Witam
Wzasadzie nie wiele moge pomoc,bo sama niewiele wiem na temat tego biura i takze szukam wszelkich informacji poniewaz ja wyjezdzam z nimi juz w maju.Bede pracowac dla Synergy Healthcare.Szukam kogos kto tez bedzie pracowal dla nich.moj nr [gg]
czesc :) aj tez planuje wyjazd w czerwcu za ich posrednictwem, mam paracowac na gatwick ... i zaczynam jzu szukac mieszkania. Daj znac w jakie rejony Ty sie wyebireasz... bo aj tez jade sama i to jescze pierwszy raz do anglii i troche sie boje .. pozdrawiam Aneta

moj nr [gg]
Czesc
Masz juz podpisana oferte na Gatwick? byłaś na spotkaniu z pracodawcą? Ja dopiero w maju bede wysyłac im cv, bo wyjazd planuje w połowie lub pod koniec czerwca. Mam nadzieje, ze znajde jakas fajna oferte. Wyjezdzasz na rok czy tylko na wakacje?
hej :) nie mam jescze podpisanej oferty bo zbieram referencje zeby dostac przepustke na lotnisko :) juz z pracodawca rozmawilam , potem zadzwonili ze dostalm pare i teraz wszystkie papierkowe sparwy dzieja sie przez maila ;) ja wyjezdzam pod koniec czerwca dopiero i zgodzili sie , zarówno biuro jak i parcodawca :)
hej :) nie mam jescze podpisanej oferty bo zbieram referencje zeby dostac przepustke na lotnisko :) juz z pracodawca rozmawilam , potem zadzwonili ze dostalm pare i teraz wszystkie papierkowe sparwy dzieja sie przez maila ;) ja wyjezdzam pod koniec czerwca dopiero i zgodzili sie , zarówno biuro jak i parcodawca :)
hej, wypowiadasz się dość dobrze na temat tej agencji, ja wlaśnie niedługo wybieram się za pośrednictwem tej agencji do pracy w hotelu jako kitchen porter.....umowę bedę podpisywać tam na miejscu, boje się trochę, że nie mogę zapoznać się z umowa tutaj i mogę w coś wdepnąć, jeżeli możesz skontaktuj się ze mną, mój email: [email] pozdrawiam:)
Cześć Jestem w Anglii za pośrednictwem tej agencji, pracujemy w szpitalu przy sterylizacji sprzętu min. operacyjnego. Praca fajna.
Co do agencji to przygotuj się na sporo nerwów i spychologię. Załatwiają to co obiecują ale trzeba się ich sporo naprosić. Co do konta w banku to nie wierz im jeżeli mówią że założą ci konto i za dwa dni po przyjeżdzie będziesz miała do niego dostęp. To nie prawda. Żeby mieć dostęp do konta musisz mieć mieszkanie, jeżeli mieszkasz w hotelu i przeciąga się to, to jest problem z dostępem do zarobionych pieniędzy. Oczywiście agencja wystawi Ci czek jednak bez numeru własnego konta nie możesz go zrealizować.
Co do pomocy w szukaniu mieszkania to owszem pomagają, jednak w momencie gdy ich opcja Cię nie zadawala to zostawiają Cię na lodzie. Ich stały teks jest taki "ostatnio grupa znalazła cały dom i go wynajeli". Obiecują dużo rzeczy z których większość to wytarte frazesy, którymi posługują się na codzień żeby zachęcić ludzi.
Przygotuj się na nerwówkę i weź ze sobą troche gotówki lub załóż konto w Polsce z którego będziesz mogła wybierać pieniądze dopuki nie będziesz miała konta w anglii.
Powodzenia
Co do otwarcia/zalozenia konta bankowego, to wiem, ze Lloyds Bank reklamuje sie w Polish Express,(www.polishexpress.co.uk) ze pomoga to zrobic. www.lloydstsb.com/welcome
terri co sie stalo na Skypie?
hejka!pracowalysmy poprzez agencje cmart na lotnisku w edynburgu.nie da sie opisac tego co sie tam dzialo agencja nie zalatwila ani mieszkania ani nie udzielila zadnej pomocy.w pracy atmosfera nie do zniesienia,polakow dyskryminuja i nie maja zadnego szacunku odradzam wyjazd poprzez ta agencje.pozdrawiamyNR GG JAK CHCIALBY KTOS WIEDZIEC WIECEJ 5014212
Wyjechałam do UK za ich pośrednictwem. Trochę się naczekałam na wyjazd, bo podobno był strajk poczty, a potrzebowałam CRB do pracy. Wszystko jest w porządku jak na razie. Wszystko zależy od pracodawcy angielskiego: mieszkanie, wyżywienie w czasie pracy, konto w banku, wszystko mam. Pracuję jako opiekunka, wic nie jest lekko, ale taka praca. Z samej agencji byłam średnio zadowolona, bo ciągle musiałam dopytywać sama. Generalnie jestem zadowolona. ikt mnie nie oszukał, podpisałam umowę tu na miejscu i czekam na mieszkanie (widziałam je i jest śliczne), bo tmczasowo mieszkam w hotelu.
ja wybieram się 21 GRUDNIA (piątek) do CM w Kraku na rozmowę do sprzątania szpitali w UK (Anglia) i proszę o kontakt z kimś kto już tam pojechał i mógłby udzielić mi cennych wskazówek- pliskaaaa.... [gg]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |

»

Studia językowe