leci ktoś 31 maja do irlandii????

Temat przeniesiony do archwium.
siema wszystkim
lece do dublina przez londyn 31 maja ryanairem ,wylot z wrocławia,lece sam,moze ktos z was przez przypadek się w tym czasie wybiera ? będzie rażniej, nie znam języka i boje sie troche przesiadki w londynie :) mam tam duzo znajomych na miejscu ,w miare mozliwosci pomoge zalatwic prace .
czesc:0
ja lece ale niestety dopiero pod koniec czerwca:(
mozesz mi powiedziec do jakiego miasta sie wybierasz??
no i jak sie tam dostajesz? z przesiadka w Londynie??
z gory dzieki
panterra
I ja wybieram się pod koniec czerwca - Dublin lub okolice. Szukałem juz połączeń - chyba nie będzie mi sie chciało przesiadać i wybiorę Aerlingusa bezpośrednio z Warszawy, choć jeszcze sprawdzę Raynaira, może coś się znajdzie. Miłej podróży!
przesiadka w londynie do dablina ,praca jest narazie w dablinie ale bede tez w shannon i galway ,musze odwiedzić znajomych .mam tam duzo znajomosci jak juz wczesniej napisalem ,ze w miare mozliwosci moge zalatwic jakas prace ,na dyskotekach jako barmanki i ochraniarzy .
dzięki ! pozdro...
ja chetnie bym pojechal, moj angielski jest bardzo dobry wiec bez problemu bysmy sobie poradzili, jesli jestes zainteresowany pisz [gg] [email]
ja lece 27 maja do dublina [gg]
Witam, pracowałem rok temu w Anglii, byłem tam niecałe 2 miesiace i wyszedłem zdecydowanie na plus. W te wakacje też sie wybieram do UK, ale tym razem myślałem o Irlandii. Jeśli miałbyś możliwość załatwienia jakiejś pracy, to byłbym niezmiernie wdzięczny. Z angielskim nie będzie problemu, służe pomocą w tym zakresie. Mój kontakt: [gg] , e-mail: [email]
Pozdrawiam
Ja też wybieram sie do UK w te wakacje, jeśli ktoś ma mozliwość załatwienia pracy albo szuka współlokatora i leci w pierwszej połowie lipca, niech napisze, polecimy razem :) Heh, w dwie osoby albo wiecej zawsze raźniej. Poza tym, mieszkanie zawsze tańsze, gdyby sie na nie składać. Mój kontakt: [gg] , e-mail: [email]
Pozdrawiam
ja lece 31 maja z wrocławia do londynu ! walić na gg jak coś moj nr.3416726
czesc,
napoisałeś ze mozesz załatwic jakś pracę, zastanawiam się czy mógłbyś odezwac się do mnie na [gg] - byłabym wdzięczna - zagubiona przed ywjazdem.:)
Pozdro.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa