grecja-praca

Temat przeniesiony do archwium.
pod koniec maja jade do pracy na jedna z wysp greckich.
moze jakas dziewczyna znajaca angielski chcialaby do mnie dolaczyc? odrazu zaznaczam ze wyjazd jest glownie w celach rozrywkowych. chce sie pobawic, polezec na sloneczku a pracowac mam zamiar tylko na utrzymanie tam.
bylam juz tam wczesniej, znam warunki
piszcie: [email]
Dziewczyna????? A moze chłopaczek młodzitki ?????
Jestem z Hajnówki ( Puszcza Białowieska), bardzo chciałbym pojechac do Grecji moznaby powiedziec, ze to moje marzenie, a po za tym jezyka sie zna troszke ale na poziomie podstawowym.
Jak cos to mój email : [email]

Pozdrawiam

Dariusz
ja sie wybieram na krete ale troche wczesniej ale przyznam ze przydałoby mi sie towarzystwo.moj mail [email] tel 5[tel]
Chcialabym wyjechac do grecji. Dopiero za rok, ale juz teraz chcialabym zalapac kontakty..:) Poniewaz nie chcialabym korzystac z usug posredniaka, chcialam sie dowiedziec gdzie najlepiej jechac, by moc znalezc dobrze platna praca i miejsce do osiedlenia sie. Wiem ze teraz Grecja otworzyla swoj rynek legalnej pracy rowniez i dla nas..Jakie sa szanse dla studentow, i jakie sa glowne wymogi aby starac o ciekawe stanowisko w pracy. Mam 24 lata, znam b dobrze angielski, mam wyzsze wyksztalcenie, mowie plynnie po niemiecku. Za wszelkie info - [email] - serdecznie dziekuje. Pozdro
czesc jesli potrzebujesz towazystwa na wyjazd chetnie pojade gdyz chciałbym podjac tam prace a przy okazji miło spedzac czas jak cos to moje [gg] a to kom:5[tel]Pozdrawiam
czy nie zauwazyliscie ze wpis jest sprzed roku? w tym juz nie potrzebuje zadnego polskiego wspoltowarzysza wiec prosze o nie zasypywanie mnie mailami :]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Matura