Szukam kompana, kompanki na wyjazd do Irlandii

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam kompana, kompanki, lub kompanii :) na wyjazd do Irlandii-Limerick, mam tam znajomego i licze na nagranie czegoś. Razem rażniej, pozatym taniej wynając razem lokum, moje [gg]
Też planuje wyjazd i chętnie się dołączę tym bardziej że jak piszesz masz tam znajomych.A to już nieźle.U mnie angielski komunikatywny a jak z twoim?Co ważne kiedy planujesz wyjazd.Ja jestem gotów jechać z początkiem maja,ale wszystko jest do dogadania.O szczegółach najlepiej na gg; 8523537
witam, nazywam sie maciej kolecki i tez jestem zainteresowany wyjazdem do irlandii. jestem studentem politechniki poznanskiej. moge jechac juz na poczatku lipca. powiedz mi, czy mozemy jakos sie skontaktowac, zeby porozmawiac o naszym ewentualnym wspolnym wyjezdzie. moj nr [gg] . z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Witam, też chciałbym wyjechać gdzieś na 2-3 miesiące, np. do Irlandii. Mam na imię Krzysztof, jestem maturzystą w tym roku. Jakby coś, to piszcie na gadu-gadu, mój numer: 8118489
witam, tez planuję wyjazd, chodź ostatnio moje plany nieco sie rozmyły więc z chęcią posluchałabym co macie do zaproponowania, ja mogłabym jechać z początkiem lipca,bądź w połowie czerwca, zależy jak sesja się potoczy,być może będzie ze mną koleżanka. [gg]

Zostaw uwagę