manchester-mieszkanie

Temat przeniesiony do archwium.
jak sprawe w manchesterze ? slyszalem ze jast latwo o mieszkanie i prace jak ktos ma namiar albo cokolwiek niech napisze
Wyjeżdżam do Manchesteru 16 czerwca.Ciekawi mnie sytuacja z pracą i mieszkaniem.Jeśli ktoś miałby jakieś ciekawe informacje proszę o kontakt [email] lub tel [tel].Z góry dziękuję Anka
jak slyszales ze latwo to ZLE slyszales bo w huj ciezko od miesiaca nic nie moge zxachaczyc. troszke latwiej jest jak sie ma NI.Pzdr
Mógłbyś przybliżyć co to dokładnie jest NI? w maju wybieram się pierwszy raz do Anglii i zbieram informacje na ten temat.
NI to jest National Insurance (ubezpieczenie). O tym, to tutaj w wyszukiwarce znajdziesz parenascie watkow.
Czesc
Jesli chodzi o zakwaterowanie mozecie sprawdzic stronke www.pracawanglii.net.pl. Firma Czechia Ltd zalatwia zakwaterowanie w Londynie i Manchesterze, ale nie korzystalam z ich uslug i nie wiem o nich nic konkretnego (posredniczą tez na miejscu w szukaniu pracy).
Ja tez planuje wyjazd w czerwcu do Anglii ( prawdopodobnie przez biuro Christopher Martin lub staff recruitment). I tez chcialabym do Manchesteru (moze lotnisko jezeli bedzie taka oferta). Narazie szukam osob chetnych do wspolnego wyjazdu, bo razem oczywiscie raźniej i łatwiej. Moze ktos dolaczy?

Pozdrawiam:)
mieszkan mozna szukac na www.gumtree-manchester
aha dzięki wielkie
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa