Praca na Kajmanach

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich forumowiczów. Mam takie pytanie, czy ktoś z was słyszał coś na temat pracy na Kajmanach? Ostatnio przeglądałam ogłoszenia pracy za granicą i w serwisie www.pracuj.pl znalazłam ciekawą ofertę jako pokojówka, kelnerka w luksusowych hotelach na Kajmanach. Co o tym sądzicie? Szczerze przyznam, że nigdy nie spotkałam nikogo kto by tam pracował. A może to niezły pomysł, bo UK, USA itp. to są już tak przereklamowane i przepełnione Polakami,że może pora na coś innego. Proszę o odpowiedź i dziękuję. Moj adres prywatny [email]
Jestem zainteresowana wszustkimi informacjami dotyczącymi pracy na Kajmanach. Jeśli wiesz cos na ten temat będę bardzo wdzięczna za informacje.
Witam Cie Iwonko! Nie myśl sobie, że jestem tak niekulturalna i do Ciebie nie odpisuje. Otóż wysyłam Ci maila juz chyba 5 razy i cały czas się zwraca z komunikatem , że adres na który chcę wysłać -limit jest przekroczony. Chyba przychodzi do Ciebie za dużo maili. Będę próbować
Jezeli chodzi o Kajmany to musisz sie przyszykowac na niezłą orke ze strony tubylców.Te małe karzełki z jakże imponującym interesem nie przepuszczą żadnej okazji by ,,zakisić,, .Tym bardziej ze u nas na wyspach młode polki muszą płacić tak zwane Frycowe dla wodza wioski.

Nie żebym odradzał ale tu nie ma za bardzo gdzie pracować a tyłek bladej twarzy jest tutaj na wagę złota.Rajska Wyspa to doskonałe miejsce do uprawiania sportow seksualnych w większych grupach.

Zaproś koleżanki a przez pewien okres załatwie wam ochrone w moim meczecie i będe waszym instruktorem seksu na Kajmanach, powoli lecz wytrwale naucze was rzemiosła i pokaże jak przezyc w tym Buszu.

A i jeszcze trenujcie mięsień ,, wypieracz moczu,, żebyście sie nie posikały ze szczęścia jak przylecicie. Całuje gorąco Pirat z Karaibów ;)
Ej pirat... nie wiem czy powinnam śmiać się czy płakać nad Tobą...
Witam Floretko! Zrobiłam już trochę miejsca na wiadomość od Ciebie ;-) Pozdrawiam serdecznie i czekam.
Temat przeniesiony do archwium.